Το πρόγραμμα του Big-4 μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

i

©Intime

Το πρόγραμμα του Big-4 μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Κώστας Τόπας 09:46 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 26.02.2024

Δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα των ομάδων του «Big-4» μέχρι το φινάλε.

Με την ισοπαλία του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κηφισιά ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. To «τριφύλλι» δεν πήρε το τρίποντο κόντρα στον σύλλογο των βορείων προαστίων και με αυτόν τον τρόπο έχασε έδαφος στο κυνήγι της κορυφής, στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ μετά την επικράτηση εναντίον της Λαμίας.

Αντιθέτως σημαντικά τρίποντα συλλέξαν ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Σε πρώτο χρόνο ο «Δικέφαλος του Βορρά» ναι μεν έμεινε πίσω στο σκορ, εντούτοις τελικά πέτυχε ανατροπή κόντρα στον Παναιτωλικό και έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Αγρίνιο. Σε δεύτερο, οι Πειραιώτες τα βρήκαν... σκούρα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, παρ' όλα αυτά πήραν τη νίκη στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης». Το αποτέλεσμα στο Φάληρο ευνόησε τον Άρη, ο οποίος αύξησε τη διαφορά του ακόμα περισσότερο από την έκτη Λαμία. Οι «κίτρινοι» πανηγύρισαν κόντρα στον Βόλο, του οποίου επικράτησε με 2-0 στο «Κλ. Βικελίδης».

Η βαθμολογία με την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής:

Απομένουν δύο στροφές πλέον για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και οι ομάδες του «Big-4» θα επιδιώξουν το απόλυτο, προκειμένου να εισέλθουν στα Play Offs με την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Η ευκαιρία της ΑΕΚ

Ελίασον Νίκλας Ελίασον/©intime

Η νταμπλούχος Ελλάδος μετά τη νίκη επί της Λαμίας με 3-1, θα υποδεχθεί την Τετάρτη τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα κλείσει τον κανονικό γύρο του πρωταθλήματος, με το παιχνίδι απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη στις 3 Μαρτίου. Σαφέστατα, ένα πρόγραμμα που αν η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα καταφέρει να πετύχει το 2/2 τότε θα τερματίσει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην κορυφή της κατάταξης. 

  • (28/02, 19:00) ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

  • (3/03, 19:30) Άρης - ΑΕΚ

Τα δύο εκτός του ΠΑΟΚ

Παίκτες ΠΑΟΚ © Intime

Μετά από μία σειρά απαιτητικών ντέρμπι, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας 3-1 του Παναιτωλικού. Πλέον, οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να δώσουν δύο «μάχες» μακριά από την Τούμπα. Αρχικά στις 28 Φεβρουάριου στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό κι έπειτα το τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας ο ΠΑΟΚ θα το δώσει στις 3 Μαρτίου στη Λαμία.

  • (28/02, 20:00) Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ

  • (3/03, 19:30) Λαμία - ΠΑΟΚ

Το βατό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός © Intime

Αυτή την αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Λαμία. Ενα αποτέλεσμα που τον έφερε στο -3 από την πρώτη θέση. Την Τετάρτη, η ομάδα του Φατίχ Τερίμ θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Άρη στη Λεωφόρο, ενώ την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, θα την ολοκληρώσει με το ματς στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ.

  • (28/02, 21:00) Παναθηναϊκός - Άρης

  • (3/03, 19:30) ΟΦΗ - Παναθηναϊκός

Η εκτός και η εντός έδρας δοκιμασία για τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός ©Intime

Οσον αφορά τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες αν και τα βρήκαν σκούρα επικράτησαν 2-1 του Αστέρα κι έφτασαν τους 50 βαθμούς και στο -5 από την πρώτη θέση. Την επόμενη αγωνιστική, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον, Παναιτωλικό κι έπειτα κλείνουν τη σειρά των αγώνων τους για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον Βόλο, στο Φάληρο.

  • (28/02, 17:00) Παναιτωλικός - Ολυμπιακός

  • (3/03, 19:30) Ολυμπιακός - Βόλος

🔴Baladeros LIVE: To «πράσινο» roller coaster με Τερίμ, η συνέπεια της ΑΕΚ & το επίτευγμα Μεντιλίμπαρ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!