Μάγκες Πειραιώτες επέστρεψαν από την «κόλαση» κόντρα στη Λανς κι προκρίθηκαν στα πέναλτι στους «8» του Youth League!
i

©intime

Μάγκες Πειραιώτες επέστρεψαν από την «κόλαση» κόντρα στη Λανς κι προκρίθηκαν στα πέναλτι στους «8» του Youth League!

Δημήτρης Χούπης 17:07 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 28.02.2024

Ο Ολυμπιακός Κ19 πήρε νέα τρομερή πρόκριση στους «8» του Youth League επικρατώντας της Λανς Κ19 με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι (2-2 κ.δ.).

Ο Ολυμπιακός τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφερε να το ισοφαρίσει σε 2-2 και να το πάει στα πέναλτι. Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο ψύχραιμοι επικράτησαν με 4-2 και πήραν την πρόκριση στους «8» του Youth League.

Η γαλλική ομάδα στο πρώτο μέρος πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μπήκε μπροστά στο σκορ στο 19ο λεπτό. Ο Σισουμπά με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 και έβαλε σε θέση ισχύος τη Λανς. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα εφτά λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έκαναν δύο τα τέρματά τους.

Ο Μπερμόν έκανε μια ωραία ατομική προσπάθεια, έδωσε στον Φοφανά κι αυτός με ένα δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 για τη Λανς. Ωστόσο, οι παίκτες του Συλαϊδόπουλου δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στο 58ο λεπτό ο Κωστούλας από τα έντεκα βήματα μείωσαν σε 1-2 και τέσσερα λεπτά μετά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε.

Ο Πνευμονίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και έκανε το 2-2 για τους «ερυθρόλευκους».

Οι δύο ομάδες στη συνέχεια δεν μπορούσαν να βρουν σκορ και οδηγήθηκαν έτσι στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν πιο ψύχραιμοι επικράτησαν με 4-2 και πήραν την πρόκριση στους «8» του Youth League.