Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:00 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:01 - 28.02.2024

Δείτε τις επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης (17:00, 28/02) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί του.

Οι Πειραιώτες θέλουν να ολοκληρώσουν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με νίκες, προκειμένου να λανσαριστούν με την καλύτερη βαθμολογία στα playoffs. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προέρχεται από τη νίκη με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με ανατροπή στο τέλος.

Ο Παναιτωλικός από την άλλη, θα παλέψει δίχως άγχος με στόχο αφενός να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και αφετέρου για να πάρει αν είναι δυνατόν ένα θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε βάλει δύσκολα στους «ερυθρόλευκους» και στο ματς του α’ γύρου, καθώς προηγήθηκαν στο 13’ με τον Χατζηθεοδωρίδη, αντιστάθηκαν στους Πειραιώτες και γνώρισαν την ήττα με 3-1 με ανατροπή.

Οι Αγρινιώτες, οι οποίοι είναι στην 11η θέση και μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο έβαλαν δύσκολα.

Λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Κίνι, Βέζο, Ρέτσο και Ορτέγκα να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Τσικίνιο-Ιμπόρα θα είναι το δίδυμο στον άξονα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Καμπράλ (αριστερά) και Ποντένσε (δεξιά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ελ Κααμπί, με τον Μασούρα από πίσω του.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης - Κίνι, Βέζο, Ρέτσος, Ορτέγκα - Ιμπόρα, Τσικίνιο - Ποντένσε, Καμπράλ, Μασούρας, Ελ Κααμπί.