Αντίπαλος Ολυμπιακού: Ενδιαφέρεται για Τζαμαϊκανό εξτρέμ η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Αντίπαλος Ολυμπιακού: Ενδιαφέρεται για Τζαμαϊκανό εξτρέμ η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Δημήτρης Χούπης 21:03 - 27.02.2024

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σύμφωνα με δημοσιέυματα από το Αζερμπαϊτζάν έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζαμαϊκανού εξτρέμ, Καχέμ Παρίς.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ συνεχίζει τη «μάχη του πρωταθλήματος στο Ισραήλ, αφού είναι δεύτερη σε ισοβαθμία με τη Μακάμπι Χάιφα. Ενώ την ίδια ώρα έχει στο μυαλό της και τα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Conference League.

Ωστόσο, η ομάδα από το Τελ Αβίβ φαίνεται ότι έχει και στο μυαλό της σιγά σιγά και τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει δημοσίευμα από το Αζερμπαϊτζάν, η Μακάμπι έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Τζαμαϊκανό διεθνή εξτρέμ, Καχέμ Παρίς.

Ο 24χρονος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στη Σαμπά Μπακού ως δανεικός από τη Δυναμό Κιέβου. Το ενδιαφέρον των «κίτρινων» αφορά τη μεταγραφή του παίκτη από το καλοκαίρι, αφού αυτή τη στιγμή η μεταγραφική περίοδος έχει κλείσει.

Ο Παρίς έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην Τζαμάικα και σε ηλικία 19 ετών μετακόμισε στη Σλοβενία, όπου έπαιξε σε τρεις διαφορετικές ομάδες. Από εκεί πήρε μεταγραφή για τη Δυναμό Κιέβου, με την οποία είχε μόλις 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας μόνο δύο ασίστ.

Κάπως έτσι δόθηκε δανεικός στην ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, με την οποία μετράει 18 εμφανίσεις και δύο γκολ.

«Τρέχει» να προλάβει τον Ολυμπιακό ο Μαλέντε

Δύο περίπου εβδομάδες πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η ισραηλινή ομάδα «έχασε» το βασικό της εξτρέμ, τον Γιόνας Μαλέντε. Ο 24χρονος αποκόμισε τραυματισμό στον αγώνα του Σαββάτου (24/2) με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά. Οι εξετάσεις που έκανε μετά έδειξαν ότι έχει θέμα στον τετρακέφαλο και ενώ στην αρχή στα Μέσα του Ισραήλ έγραφαν ότι θα απουσιάσει για καιρό, πλέον τα δείγματα είναι πιο θετικά για τον ίδιο, που «τρέχει» για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.