Ολυμπιακός: Οι αλλαγές και η διαχείριση του Μεντιλίμπαρ

Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές και η διαχείριση του Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 18:05 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 27.02.2024

Θα έχει και πάλι αλλαγές ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Παναιτωλικό…

Δεν έχει χρόνο ξεκούρασης ο Ολυμπιακός και μετά από τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει ένα ακόμη παιχνίδι μεσοβδόμαδα ξανά για το ελληνικό πρωτάθλημα. Την Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και καλούνται να ξεπεράσουν ένα ακόμη εμπόδιο.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση το ματς αυτό, από τη στιγμή που και η ομάδα του Αγρινίου ψάχνει βαθμούς στην προσπάθειά της να σώσει τη φετινή παρτίδα και να μείνει ξανά στην κατηγορία. Ο Βάσκος προπονητής των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, από τα πρώτα του κιόλας παιχνίδια έδειξε ότι έχει γνώση της κούρασης που υπάρχει στην ομάδα και πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο κουπί της μέχρι τώρα σεζόν.

Σε κανένα ματς απ' αυτά που έχει κάτσει στον πάγκο ο Μεντιλίμπαρ μέχρι τώρα, δεν έχει βάλει την ίδια ενδεκάδα. Έχει πάντα αλλαγές στο σχήμα του και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το ποιοι παίκτες έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, αλλά και με το γεγονός πως κάνει τη δική του διαχείριση για να μπορέσει να έχει «φρέσκα» πόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το ίδιο, λοιπόν, πρόκειται να κάνει και με τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό, εκτός έδρας. Ο Μεντιλίμπαρ έχει σκοπό να κάνει ξανά αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Άλλωστε και ο ίδιος δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ενδεκάδα που επέλεξε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, κάτι το οποίο δήλωσε και ο ίδιος δημόσια. Οπότε είναι λογικό να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές που θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να γίνουν, τόσο από άποψη τακτικής, όσο όμως και φυσικής κατάστασης της ομάδας. Έτσι ώστε να πετύχει και αυτό που θέλει να έχει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός, καλή φυσική κατάσταση στο παιχνίδι του για να μπορεί να βγάλει στο γήπεδο και το πλάνο που έχει ο ίδιος πίεση ψηλά και ποδόσφαιρο κατοχής.

Δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μπιανκόν, ενώ θυμίζουμε πως ο Φορτούνης θα εκτίσει στο ματς της Κυριακής με τον Βόλο…