Πήρε φόρα ο Ελ Κααμπί και δεν σταματάει! (vids)

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

Αγιούμπ Ελ Κααμπί/©Intime

Πήρε φόρα ο Ελ Κααμπί και δεν σταματάει! (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:53 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:03 - 26.02.2024

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί διανύει μία αρκετά παραγωγική περίοδο κι οδηγεί σε επιτυχίες τον Ολυμπιακό τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός παιδεύτηκε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη κάνοντας ανατροπή (2-1) χάρη στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Μαροκινός επιθετικός, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου της αναμέτρησης (57') και κατάφερε να βρει δίχτυα δύο φορές (79' πεν., 87') χαρίζοντας το «τρίποντο» στην ομάδα του. Μετά τις υποχρεώσεις του με το Μαρόκο στο Κόπα Άφρικα έχει επιστρέψει ανανεωμένος και δεν σταματάει να σκοράρει.

Ο Ελ Κααμπι μετά και τα δύο γκολ κόντρα στους Αρκάδες έφθασε τα επτά σε πέντε αγώνες. Θυμίζουμε πως σκόραρε μία φορά στο 4-0 επί του ΟΦΗ στο Φάληρο, ένα πέτυχε κόντρα στη Φερεντσβάρος στο Καραϊσκάκης (1-0), δύο φορές βρήκε δίχτυα στο «διπλό» στην Τούμπα (1-4) και «πλήγωσε» ξανά τους Ούγγρους (0-1).

Υπενθυμίζουμε επίσης πως αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν που σκοράρει 6 γκολ σε 5 ματς σερί, καθώς το είχε κάνει και τον Σεπτέμβριο: ένα γκολ κόντρα στη Λαμία (4-0), ένα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (1-1), δύο κόντρα στη Φράιμπουργκ στο Φάληρο (2-3), ένα κόντρα στην Κηφισιά (4-0) και δυο κόντρα στον Άρη (4-1).

Ο 30χρονος Μαροκινός επιθετικός έφθασε τα 12 γκολ σε 19 αγώνες στη Stoiximan Super League, αλλά και τα 19 σε 31 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο Ελ Κααμπί βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος και μετρά ένα γκολ λιγότερο από τον Μορόν που βρίσκεται στην κορυφή (13).

🔴Η νίκη - θρίλερ του Ολυμπιακού στο Φάληρο, η ανατροπή του ΠΑΟΚ, ο Τσιλούλης και ο Βόκολος