Το Αγρίνιο, το CAS και η έδρα με Μακάμπι

Ολυμπιακός

i

Ολυμπιακός/©Intime

Το Αγρίνιο, το CAS και η έδρα με Μακάμπι

Διονύσης Βερβελές 12:20 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 27.02.2024

Εν αναμονή στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο σε πολλά μέτωπα…

Τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (28/2, 17:00) έχουν στο μυαλό τους στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» σήμερα να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με προπόνηση στο Ρέντη. Ακολούθως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο, εκεί που είναι πιθανό για μια ακόμη φορά να υπάρχει υποδοχή από τον κόσμο, παρότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πάρουν εισιτήρια γι’ αυτό το ματς.

Ο Μεντιλίμπαρ θα έχει ναι μεν αλλαγές, αλλά γνωρίζει πως είναι ματς «παγίδα», ενώ ζήτησε να δει και το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ για να έχει μια πρόσφατη εικόνα από την ομάδα του Πετράκη.

Κατά τα άλλα, στον Πειραιά περιμένουν και την απόφαση του CAS που δεν αποκλείεται να έρθει ως την Παρασκευή. Την Κυριακή άλλωστε, ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και ακολούθως θα πρέπει να γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας. Περιμένουν όλοι έτσι την απόφαση για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ματς που στις δικαστικές αίθουσες πήγε στους «πράσινους», ενώ αφαιρέθηκε και ένας βαθμός. Ακόμη και αυτόν να πάρουν πίσω οι «ερυθρόλευκοι», κέρδος θα είναι. Σε μια τέτοια περίπτωση άλλωστε, θα είναι στο -4 από την ΑΕΚ, στο -3 από τον ΠΑΟΚ και στο -1 από τον Παναθηναϊκό. Διόλου άσχημα για μια ομάδα που σε περίπτωση ήττας στην Τούμπα θα μπορούσε να μείνει στο -10 από τους Θεσσαλονικείς.

Τέλος, αναμονή υπάρχει και για την έδρα του αγώνα με την Μακάμπι. Η UEFA έχει ορίσει αρχικά το ματς στην TSC Arena, το γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα. Πιέζουν για παρουσία κόσμου, αλλά η σερβική κυβέρνηση αρχικά δεν έδειχνε διατεθειμένη για κάτι τέτοιο. Αν δεν ανάψει πράσινο φως, δεν είναι απίθανο το σενάριο να… μετακομίσει η Μακάμπι στην Ουγγαρία και στη Βουδαπέστη. Πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα και αυτό, σήμερα-αύριο το αργότερο.