Αυτή είναι η εξάδα των playoffs της Super League

Λαμία

i

© Intime

Αυτή είναι η εξάδα των playoffs της Super League

Πάνος Κορομηλάς • 17:23 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Γνωστές είναι πλέον οι έξι ομάδες που θα συμμετέχουν στα playoffs της Stoiximan Super League, μετά την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με την Κηφισιά.

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στην ισοπαλία απέναντι στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα να είναι πλέον γνωστές οι έξι ομάδες που θα συμμετέχουν στα playoffs της Super League.

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Άρης είχαν εξασφαλισμένη θέση πριν την έναρξη της 25ης αγωνιστικής, ενώ μοναδικό ερωτηματικό αποτελούσε η έκτη θέση, που θα κρινόταν ανάμεσα σε Λαμία και Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Βόκολου είχε το βαθμολογικό πλεονέκτημα πριν τη σέντρα στην προτελευταία στροφή και μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη, θα είναι και επίσημα η έκτη ομάδα που μπαίνει στα play offs.

Ανεξαρτήτως λοιπόν του αποτελέσματος του δικού της αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, η Λαμία έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα play offs της τρέχουσας σεζόν, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Βρίσκεται στους 34 βαθμούς, τρεις πόντους πάνω από τον Αστέρα Τρίπολης, όμως ακόμα και αν χάσει στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια δε θα κινδυνεύσει. Εάν οι Αρκάδες πάρουν τους τρεις βαθμούς στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου απέναντι στον Πανσερραϊκό, τότε θα υπάρχει ισοβαθμία.

Η Λαμία όμως έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας, αφού μετρά δύο νίκες σε βάρος της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς, στην κανονική περίοδο.

Αναλυτικά οι ομάδες που πήραν το εισιτήριο για τα play offs:

ΑΕΚ

ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός

Άρης

Λαμία