«Κλείνει στη Σεβίλλη ο Μαντί Καμαρά»

Ο Μαντί Καμαρά στο Άρης - Ολυμπιακός

«Κλείνει στη Σεβίλλη ο Μαντί Καμαρά»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:10 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:26 - 28.02.2024

Ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης θα είναι από το καλοκαίρι ο Μαντί Καμαρά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος, Φερνάντο Σεράνο.

Το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού αργεί ωστόσο αρκετές από τις υποθέσεις του Ολυμπιακού παραμένουν ανοιχτές. Αυτές δεν αφορούν μόνο τους παίκτες που θα αποκτηθούν από την ομάδα, αφού στο πρόγραμμα είναι και οι αναχωρήσεις κάποιων εξ αυτών.

Ανάμεσά τους και ο Μαντί Καμαρά ο οποίος πλέον φαντάζει ξένο σώμα στην ομάδα, μετά τα πειθαρχικά του παραπτώματα. Όπως όλα δείχνουν, μάλιστα, αυτός θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι, όπου και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Ανοιχτό παραμένει το ερώτημα του σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί, με τον δημοσιογράφο, Φερνάντο Σεράνο, να υποστηρίζει πως αυτή θα είναι η Σεβίλλη. Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ τόνισε πως ο σύλλογος της Ανδαλουσίας θα αποκτήσει από το τέλος της σεζόν το μέσο, πληρώνοντάς του μόνο τον μισθό εφόσον εκείνος θα είναι free agent. Άλλωστε, οι Ισπανοί φαίνεται πως ήθελαν και το παρελθόν να κάνουν δικό τους τον Καμαρά, αφού το όνομά του είχε ακουστεί ξανά σε προγενέστερο ρεπορτάζ της «Estadio Deportivo»

Απίστευτη στιγμή: Ο Τανούλης δάκρυσε μετά την εκτέλεση πέναλτι του αδερφού του που έστειλε τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Youth League
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:01 - 28.02.2024

Απίστευτη στιγμή: Ο Τανούλης δάκρυσε μετά την εκτέλεση πέναλτι του αδερφού του που έστειλε τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Youth League

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Γιώργος Τανούλης ξέσπασε σε κλάματα μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αδερφού του, η οποία έστειλε τους νέους των «ερυθρολεύκων» στα προημιτελικά του Youth League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαντί Καμαρά με απόφαση της διοίκησης προπονείται με τον Ολυμπιακό Β', μετά τα πειθαρχικά του παραπτώματα. Ο μέσος από τη Γουϊνέα μετράει συνολικά 29 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ τη φετινή σεζόν, ενώ το τελευταίο παιχνίδι του ήταν κόντρα στον Άρη.