«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Καμαρά»

Μαντί Καμαρά

i

©Intime

«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Καμαρά»

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:49 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 08.02.2024

Σύμφωνα με την «Estadio Deportivo», ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται στην λίστα της Σεβίλλης για το μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού.

Με ομάδα από την Ισπανία συνδέεται το όνομα του Μαντί Καμαρά

Σύμφωνα με την «Estadio Deportivo», ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλη, Βίκτορ Όρτα εξετάζει την περίπτωση του μέσου του Ολυμπιακού ενόψει του μεταγραφικού παράθυρου του καλοκαιριού. 

Επίσης το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει ενδιαφέρον της Χετάφε για τον παίκτη, ενώ τονίζει πως «αυτή είναι η ομάδα που έχει το προβάδισμα για να κάνει δικό της τον Αφρικανό μέσο».

Ο Καμαρά ξεκίνησε καλά τη σεζόν και μέχρι πρότινος πρόλαβε να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού σε 29 ματς έχοντας πετύχει ένα γκολ, ενώ έδωσε και μία τελική πάσα. 

Στα παιχνίδια μέχρι το πρώτο μισό της σεζόν ο μέσος από τη Γουινέα είχε και αρκετά καλά παιχνίδια στα πόδια του, ενώ να σημειωθεί πως στις λίγες καλές μέρες που βρέθηκε ήταν χάρμα ιδέσθαι.

Εντούτοις μετά τις γιορτές ο παίκτης παρουσιάζεται με ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο εντός αγωνιστικού χώρου. Στα ματς που αγωνίστηκε υπέπεσε σε αρκετά αχρείαστα λάθη, χωρίς την ίδια έμπνευση και ενέργεια που είχε στην αρχή της σεζόν.