Ο Αραούχο προπονήθηκε και πιθανόν να παίξει με την ΑΕΚ Β, για να βρει αγωνιστικό ρυθμό

Αραούχο

i

Σέρχιο Αραούχο/©intime

Ο Αραούχο προπονήθηκε και πιθανόν να παίξει με την ΑΕΚ Β, για να βρει αγωνιστικό ρυθμό

Κώστας Τσίλης 18:08 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 28.02.2024

Προπόνηση και πιθανόν παιχνίδι με την ΑΕΚ Β θα πάρει ο Αραούχο, προκειμένου να βάλει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του και να ανεβάσει βαθμό ετοιμότητας ενόψει των Play Offs

Μπορεί ο Σέρχιο Αραούχο να κατάφερε να "ντριμπλάρει" και να αποφύγει την επέμβαση στο γόνατο. Όμως η αλήθεια είναι πως από τότε που έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του, δεν έχει καταφέρει να βρει τον καλό εαυτό του. Κυρίως διότι του λείπει ο ρυθμός. Γι αυτό και έψαξε τον τρόπο να βάλει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του, χωρίς να επηρεαστεί το πλάνο του Ματίας Αλμέιδα στα ματς πρωταθλήματος.

Ο Αραούχο ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα δουλειάς, έκανε ήδη προπόνηση με την ΑΕΚ και ενδεχομένως και αύριο να παίξει στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, για το πρωτάθλημα της Superleague 2. Εξ ου και έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα ματς στο οποίο δεν θα ξεκινούσε βασικός ο Αργεντινός και πιθανότατα θα έμπαινε ως αλλαγή κατά την διάρκεια του 90άλεπτου. Όπως άλλωστε έχει συμβεί σ' όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της ΑΕΚ.

Όλο αυτό έχει να κάνει με τον στόχο να μπορέσει ο Αραούχο να ανεβάσει όσο γίνεται τον βαθμό ετοιμότητάς του αλλά και να ξαναβρεί τον αγωνιστικό του ρυθμό. Κάτι που θα έχει σημασία ενόψει των Play Offs. Κάτι που πρωτίστως το θέλει ο ίδιος ο αρχηγός της ΑΕΚ.