Τρελαμένος ο Μάνταλος στην κάμερα: «Πόνσε is back» (vid)
i

© AEK FC

Τρελαμένος ο Μάνταλος στην κάμερα: «Πόνσε is back» (vid)

Στέλιος Βαρδάκης • 18:30 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 29.01.2024

Ο Εζεκιέλ Πόνσε σκόραρε δύο γκολ στη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον ΟΦΗ, με τον Πέτρο Μάνταλο να «τρελαίνεται» με την απόδοση του συμπαίκτη του όπως φάνηκε από την παρακάμερα του αγώνα.

Η ΑΕΚ είχε ένα εύκολο απόγευμα στη Νέα Φιλαδέλφεια αφού επικράτησε εύκολα με 3-0 του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ένωση ήταν ο Εζεκιέλ Πόνσε, για δεύτερο διαδοχικό ματς μετά το χατ τρικ που πέτυχε στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο. 

Ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του, έκανε ιδιαίτερη αναφορά για την απόδοση του Αργεντινού επιθετικού, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι σκόραραν και οι δύο του επιθετικοί που αγωνίστηκαν. 

Μετά το τέλος του ματς και καθώς οι παίκτες κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, ακούγεται ο Πέτρος Μάνταλος να λέει «Πόνσε is back» όπως μπορούμε να καταλάβουμε από το βίντεο που ανέβασε η ΑΕΚ για το ματς με τον ΟΦΗ, που κατέγραψε την παρακάμερα του αγώνα. 

Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ του Big-4
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:21 - 29.01.2024

Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ του Big-4

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Παναθηναϊκό κι έμεινε μόνος πρώτος, ενώ ΑΕΚ και Ολυμπιακός επικράτησαν άνετα κόντρα σε ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το Big-4 σε ότι αφορά την κατάκτηση του τίτλου.

Το κλίμα που υπάρχει στην ΑΕΚ δείχνει το πόσο χαίρονται στην ομάδα για το φορμάρισμα του Αργεντινού επιθετικού ο οποίος πλέον έχει 6 γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα.

Δείτε την παρακάμερα του αγώνα ΑΕΚ - ΟΦΗ: