Ισόπαλη η απολαυστική ματσάρα στα Σπάτα ανάμεσα σε ΑΕΚ Β΄ και ΑΕΛ

ΑΕΚ Β΄ - ΑΕΛ

i

© Intime

Ισόπαλη η απολαυστική ματσάρα στα Σπάτα ανάμεσα σε ΑΕΚ Β΄ και ΑΕΛ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:06 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:13 - 30.03.2024

Σε ένα ματς με έξι γκολ, ΑΕΚ Β΄ και ΑΕΛ προσέφεραν θέαμα κι έμειναν ισόπαλες (3-3).

Η αναμέτρηση στο «Σεραφείδειο» τα είχε όλα!

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Super League 2, η ΑΕΚ Β΄ και η ΑΕΛ έμειναν ισόπαλες, σε ένα ματς που Ένωση βρήκε το γκολ της... λύτρωσης στις καθυστερήσεις (3-3).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά «φτωχό», χωρίς ένταση και πολλές ευκαιρίες. Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια «άσφαιρες», όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στο 44ο λεπτό ο Μαχαίρας άνοιξε το σκορ με ένα δυνατό σουτ, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Παπαγεωργίου «απάντησε» με το… ίδιο νόμισμα για το 1-1 του πρώτου 45λέπτου.

Στην επανάληψη, η ΑΕΛ είχε το έλεγχο του αγώνα και στο 57ο λεπτό η πίεσή της απέδωσε καρπούς. Ο Πεντρόσο βρήκε τον κατάλληλο χώρο κι εκτέλεσε υποδειγματικά για την ανατροπή των «βυσσινί» (1-2).

Στη συνέχεια η Ένωση έδειξε σφυγμό και έφερε το ματς στα ίσα με τον Ζίνι, ο οποίος βρήκε δίχτυα με εντυπωσιακό σουτ στο 75ο λεπτό για το 2-2.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως δεν ήταν ευχαριστημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας, πίεσαν μπροστά για το γκολ της... λύτρωσης και δικαιώθηκαν. Στο 85ο λεπτό ο Βλιώρας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «βυσσινί» και οι φιλοξενούμενοι «αγκάλιασαν» τη νίκη, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ.

Super League 2: «Μηνυτήρια αναφορά για παράνομη απευθείας αναμετάδοση του Νίκη Βόλου-ΑΕΛ»
SUPER LEAGUE 2

08:41 - 28.03.2024

Super League 2: «Μηνυτήρια αναφορά για παράνομη απευθείας αναμετάδοση του Νίκη Βόλου-ΑΕΛ»

Ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στα γραφεία της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την παράνομη απευθείας αναμετάδοση του αγώνα Νίκη Βόλου-ΑΕΛ.

Στο 90+4΄ οι κιτρινόμαυροι βρήκαν το τέρμα της «λύτρωσης» με τον Τιεί, με αποτέλεσμα η μπίλια να κάτσει στο «Χ» (3-3).

Η βαθμολογία των playoffs

Οι βυσσινί πλέον είναι στους 27 βαθμούς και το -4 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, ενώ η ΑΕΚ Β' είναι στους 17'.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κάτσικας (64′ Παυλίδης), Λαμαράνα (64′ Ρουκουνάκης), Φοφανά (64′ Γκολφίνος), Χριστόπουλος (74′ Τιέι), Μαχαίρας, Ζίνι, Θεοδωρίδης (58′ Σαμπανάτζοβιτς).

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (70′ Θ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (84′ Γ. Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα, Νίνο (58′ Κοσσονού), Πεντρόσο (84′ λ.τ Βλιώρας), Κ. Παπαγεωργίου (70′ Θωμαΐδης), Μαυριάς