«Ο Τερίμ πρότεινε Τούρκο αμυντικό στη διοίκηση του Παναθηναϊκού»

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

«Ο Τερίμ πρότεινε Τούρκο αμυντικό στη διοίκηση του Παναθηναϊκού»

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:17 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 30.03.2024

Η τουρκική ιστοσελίδα «Yeni Safak» υποστήριξε ότι ο Φατίχ Τερίμ ζήτησε από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού την απόκτηση του 18χρονου στόπερ της Φενέρμπαχτσε, Μεχμέτ Τσαν Γκουλερέρ.

Ο Παναθηναϊκός Κ19 αντιμετώπισε στις 23 Μαρτίου το αντίστοιχο ηλικιακό γκρουπ της Φενέρμπαχτσε στο «Γεώργιος Καλαφάτης», στο πλαίσιο ενός διεθνούς τουρνουά ακαδημιών. Οι νεαροί «πράσινοι» του Αντρέα Ντρένοβα, νίκησαν 3-0 τους αντιπάλους τους, υπό το βλέμμα του Φατίχ Τερίμ.

Ο «αυτοκράτορας» είχε την ευκαιρία να τσεκάρει το τμήμα των Νέων του Τριφυλλιού και ταυτόχρονα, να υποδεχτεί με φιλοξενία τους συμπατριώτες του. Παρότι προέρχονται από την άσπονδη εχθρό της Γαλατασαράι, τη Φενέρμπαχτσε!

O χρόνος που πέρασε ο Τερίμ με τα μέλη της Φενέρ, έδωσε το έναυσμα για σενάρια στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Άλλωστε, ο προπονητής του Παναθηναϊκού ασκεί μεγάλη επιρροή στο ποδόσφαιρο της πατρίδας του και αποτελεί μία από τις πιο σεβαστές προσωπικότητες.

Μετά το φιλικό παιχνίδι, γράφτηκε στη Fanatik ότι ο Τερίμ σχολίασε κολακευτικά την αξία του 18χρονου στόπερ της Φενέρ, Μεχμέτ Τσαν Γκουλερέρ. Διόλου απίθανο, ένας άνθρωπος ο οποίος παρακολουθεί ένα ματς υποδομών, να εκφραστεί με θετική γνώμη για έναν μικρό σε ηλικία παίκτη.

H τουρκική ιστοσελίδα Yeni Safak προχώρησε ακόμα πιο μακριά τη σχετική φημολογία... Υποστηρίζοντας πως ο Τερίμ ζήτησε από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού την απόκτηση του Μεχμέτ Τσαν.

Αναμφίβολα, πρόκειται για φήμες που διακινούνται από τους εκπροσώπους του 18χρονου ποδοσφαιριστή και αποσκοπούν στη διαφήμιση του. Διότι στην Τουρκία, όταν ο Τερίμ φέρεται να ασχολείται με έναν παίκτη μικρής ηλικίας, αυτομάτως σε αυτόν προσδίδεται ξεχωριστή αξία!

Μοιάζει δύσκολο στην πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός να επιδιώξει να εντάξει στο δυναμικό του έναν 18χρονο στόπερ. O οποίος προφανώς θα επανδρώσει την Β' ομάδα και όχι την πρώτη. Ο Μεχμέτ Τσαν θεωρείται ένα αξιόλογο ταλέντο, αλλά δεν έχει προλάβει να εδραιωθεί τόσο πολύ.