Οι Πορτογάλοι «χτύπησαν» ξανά κι «έντυσαν» τον Φώτη Ιωαννίδη με τα χρώματα της Σπόρτινγκ!

Ο Ιωαννίδης στα «πράσινα»

i

© Sport tv

Οι Πορτογάλοι «χτύπησαν» ξανά κι «έντυσαν» τον Φώτη Ιωαννίδη με τα χρώματα της Σπόρτινγκ!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:41 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 30.03.2024

Τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας συνεχίζουν να επισημαίνουν το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ αυτήν τη φορά ένας γνωστός λογαριασμός στα social media της χώρας τον «έντυσε» με τα χρώματα του συλλόγου.

Ο Φώτης Ιωαννίδης τη φετινή σεζόν κάνει... πράγματα και θαύματα τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όσο και με αυτήν της Εθνικής Ελλάδας.

Όπως είναι λογικό, τα εντυπωσιακά πεπραγμένα του Έλληνα φορ έχουν κάνει «θόρυβο» στην Ευρώπη, με τον ίδιο να αποτελεί ένα «hot name» στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Μία από τις ομάδες που φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του Ιωαννίδη είναι και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία έχει στα ραντάρ της τον παίκτη του «τριφυλλιού» κι αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας.

Μάλιστα, ένας γνωστός λογαριασμός της χώρας στα social media το πήγε ένα βήμα παραπέρα και τον «έντυσε» ήδη με τα χρώματα της Σπόρτινγκ, γράφοντας χαρακτηριστικά στη σχετική λεζάντα: «Ο Φώτης στα λιοντάρια. Θα καταλήξει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού στο Αλβαλάδε;».

Μπρούνο Αντράντε: «Ο Παναθηναϊκός θέλει 15+5 εκ. ευρώ για τον Ιωαννίδη»

Θυμίζουμε πως πριν μερικά 24ωρα κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα και οι πιθανές οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για τον Ιωαννίδη. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος ρεπόρτερ του πόρταλ UOL Esporte και του σοβαρού ειδησεογραφικού πρακτορείου CNN Portugal, Μπρούνο Αντράντε, μοιράστηκε τις πληροφορίες του για τον Έλληνα φορ μέσα από τα social media.

Ο ίδιος υποστήριξε πως η Σπόρτινγκ έχει ξεχωρίσει τον Ιωαννίδη, ως τον επιθετικό που θα μπορούσε να αναπληρώσει τον Σουηδό, Βίκτορ Γιοκέρες, σε ενδεχόμενη πώληση του το προσεχές καλοκαίρι. Ο Γιοκέρες ξεχωρίζει φέτος στην Πορτογαλία και έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον, οπότε ίσως να πωληθεί με αστρονομικό αντίτιμο.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση του Αντράντε, ο Παναθηναϊκός κοστολογεί τον Ιωαννίδη στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Τα 15 εκατομμύρια ευρώ είναι το εφάπαξ ποσό με τη συμφωνία και τα άλλα 5 εκατομμύρια ευρώ αφορούν μπόνους αποδοτικότητας για τα γκολ που θα σκοράρει ο 24χρονος στράικερ.

Επίσης, ο Αντράντε υποστηρίζει πως εκτός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, κινήσεις για τον Ιωαννίδη σχεδιάζουν να κάνουν η Σεβίλλη και η Αταλάντα.