Μπρούνο Αντράντε: «Ο Παναθηναϊκός θέλει 15+5 εκ. ευρώ για τον Ιωαννίδη»

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Μπρούνο Αντράντε: «Ο Παναθηναϊκός θέλει 15+5 εκ. ευρώ για τον Ιωαννίδη»

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:11 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:33 - 25.03.2024

Ο Πορτογάλος ρεπόρτερ του UOL Esporte αποκάλυψε την τιμή που φέρεται να έχει ορίσει ο Παναθηναϊκός για τον Ιωαννίδη και ισχυρίστηκε πως οι Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Αταλάντα και Σεβίλλη κινούνται για τον διεθνή επιθετικό.

Την ώρα που ο Φώτης Ιωαννίδης προετοιμάζεται για την καθοριστική αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γεωργία στην Τιφλίδα, που θα κρίνει την πρόκριση στο Euro 2024, τα μεταγραφικά σενάρια από την Πορτογαλία συνεχίζονται. Με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να παρουσιάζεται ως σοβαρά ενδιαφερόμενη για τον άσο του Παναθηναϊκού.

Μετά την εφημερίδα Record, ο Πορτογάλος ρεπόρτερ του πόρταλ UOL Esporte και του σοβαρού ειδησεογραφικού πρακτορείου CNN Portugal, Μπρούνο Αντράντε, μοιράστηκε τις πληροφορίες του για τον Ιωαννίδη, μέσω της πλατφόρας «Χ».

Ο Αντράντε υποστήριξε πως η Σπόρτινγκ έχει ξεχωρίσει τον Ιωαννίδη, ως τον επιθετικό που θα μπορούσε να αναπληρώσει τον Σουηδό, Βίκτορ Γιοκέρες, σε ενδεχόμενη πώληση του το προσεχές καλοκαίρι. Ο Γιοκέρες ξεχωρίζει φέτος στην Πορτογαλία και έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον, οπότε ίσως να πωληθεί με αστρονομικό αντίτιμο.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση του Αντράντε, ο Παναθηναϊκός κοστολογεί τον Ιωαννίδη στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Τα 15 εκατομμύρια ευρώ είναι το εφάπαξ ποσό με τη συμφωνία και τα άλλα 5 εκατομμύρια ευρώ αφορούν μπόνους αποδοτικότητας για τα γκολ που θα σκοράρει ο 24χρονος στράικερ.

Αποκαλυπτικός Τσέριν για Ιωαννίδη: «Δεν ενδιαφέρεται μόνο η Σπόρτινγκ για εκείνον»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:50 - 25.03.2024

Αποκαλυπτικός Τσέριν για Ιωαννίδη: «Δεν ενδιαφέρεται μόνο η Σπόρτινγκ για εκείνον»

Ο Άνταμ Τσέριν μιλώντας σε ρουμανικό ΜΜΕ αναφέρθηκε στον Φώτη Ιωαννίδη και τόνισε ότι δεν είναι μόνο η Σπόρτινγκ που έχει στα ραντάρ της τον Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Επίσης, ο Αντράντε υποστηρίζει πως εκτός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, κινήσεις για τον Ιωαννίδη σχεδιάζουν η Σεβίλλη και η Αταλάντα. Ομάδες που είναι γνωστό στη χώρα μας, ότι στέλνουν σκάουτς ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να τσεκάρουν τον διεθνή επιθετικό στους αγώνες του Παναθηναϊκού.

Πάντως, από το Τριφύλλι δεν έχουν καμία κρούση, ούτε σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι. Όπως έχει εξηγήσει το Sportal, ο Ιωαννίδης δεν σκέφτεται να φύγει τώρα από την Αθήνα ενώ, το πορτογαλικό σενάριο έχει τον αστερίσκο της μεταγραφής του Γιοκέρες. Δηλαδή, είναι μία υπόθεση με αρκετά «αν» στη διατύπωση της.

Πάντως, με δεδομένη την εντυπωσιακή πρόοδο του Ιωαννίδη, τα πολλά γκολ που πετυχαίνει πλέον και ειδικά σε παρουσία της Εθνικής Ελλάδας στα γήπεδα της Γερμανίας, η μεταγραφολογία θα διογκωθεί. Το ενθαρρυντικό είναι πως ο ίδιος δεν επηρεάζεται και αφοσιώνεται στις υποχρεώσεις του.

Η ανάρτηση του Μπρούνο Αντράντε στην πλατφόρμα «Χ» αναφέρει: «Ο προτιμόμενος στόχος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, πιθανώς για να αντικαταστήσει τον Γιορκέρες, είναι ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο οποίος κοστολογείται από τον Παναθηναϊκό στα 20 εκατομμύρια ευρώ: 15 εκατομμύρια φιξ ποσό και 5 εκ. για μπόνους αποδοτικότητας γκολ. Για τον Έλληνα σκόρερ ενδιαφέρονται η Αταλάντα και η Σεβίλλη».