Σένκεφελντ και Γεντβάι προλαβαίνουν τον ΠΑΟΚ

Μπαρτ Σένκεφελντ και Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Σένκεφελντ και Γεντβάι προλαβαίνουν τον ΠΑΟΚ

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:49 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 25.03.2024

Οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Τιν Γεντβάι προπονήθηκαν τη Δευτέρα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Ανήμερα της αργίας της 25ης Μαρτίου, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για προπόνηση. Η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 31 Μαρτίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης» περνάει πλέον στην πιο εντατική και ουσιαστική περίοδο της.

Παρόλα αυτά, οι συνθήκες δεν έχουν ομαλοποιηθεί ακόμα, αφού οι εννιά διεθνείς απουσιάζουν σε υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους. Η σταδιακή επιστροφή θα αρχίσει από αύριο και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Πάντως, μετά το ρεπό της Κυριακής, ο Φατίχ Τερίμ έμαθε ξανά ευχάριστα. Γιατί ο Τούρκος προπονητής είδε τους δύο παίκτες που έλειπαν από τη διάθεση του για ιατρικούς λόγους, να γυμνάζονται με την ομάδα.

Οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Τιν Γεντβάι πήραν μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα και έδειξαν πως ξεπέρασαν οριστικά τους τραυματισμούς τους. Ο Κροάτης στόπερ αποθεραπεύτηκε από θλάση, ο Ολλανδός αμυντικός από τενοντίτιδα στο γόνατα. Αμφότεροι προλαβαίνουν να αγωνιστούν στην επανέναρξη των Play Offs…

Αποκαλυπτικός Τσέριν για Ιωαννίδη: «Δεν ενδιαφέρεται μόνο η Σπόρτινγκ για εκείνον»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:50 - 25.03.2024

Αποκαλυπτικός Τσέριν για Ιωαννίδη: «Δεν ενδιαφέρεται μόνο η Σπόρτινγκ για εκείνον»

Ο Άνταμ Τσέριν μιλώντας σε ρουμανικό ΜΜΕ αναφέρθηκε στον Φώτη Ιωαννίδη και τόνισε ότι δεν είναι μόνο η Σπόρτινγκ που έχει στα ραντάρ της τον Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Με τους Τιν Γεντβάι και Μπαρτ Σένκεφελντ να λαμβάνουν μέρος σε όλο το πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. 

Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν. Το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν» αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Δευτέρας.