Σισέ σε Παναθηναϊκό: «Πότε θα γίνει παιχνίδι προς τιμήν μου; Θέλω να παίξω μπροστά στην "πράσινη" οικογένειά μου»

Τζιμπρίλ Σισέ

i

©Intime

Σισέ σε Παναθηναϊκό: «Πότε θα γίνει παιχνίδι προς τιμήν μου; Θέλω να παίξω μπροστά στην "πράσινη" οικογένειά μου»

Δημήτρης Χούπης 12:02 - 25.03.2024

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μέσω ενός στόρι πρότεινε στον Παναθηναϊκό να κάνει ένα παιχνίδι προς τιμήν του, αφού θέλει να παίξει μπροστά «στην "πράσινη" οικογένειά του».

Ο Τζιμπρίλ Σισέ συμμετείχε στο φιλικό των θρύλων της Λίβερπουλ με τους αντίστοιχους του Άγιαξ προς τιμήν του Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα ότι δίνει «μάχη» με τον καρκίνο και έχει λιγότερο από έναν χρόνο ζωής.

Ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μάλιστα σκόραρε μπροστά στο κοινό του Anfield, ενώ μοίρασε και ασίστ, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Φαίνεται λοιπόν ότι ο πρώην παίκτης των «κόκκινων» και της Μαρσέιγ μεταξύ άλλων έχει επηρεαστεί από την εμπειρία του στο Anfield και είπε να προτείνει στον Παναθηναϊκό να κάνει κάτι αντίστοιχο.

Συγκεκριμένα, μέσω ενός στόρι στον λογαριασμό του στο instagram, έκανε ταγκ τους Πράσινους και ρώτησε πότε θα γίνει φιλικό προς τιμήν του. «Πότε θα γίνει παιχνίδι προς τιμήν μου; Θέλω να παίξω μπροστά στην "πράσινη" οικογένειά μου», έγραφε ο Γάλλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σισέ έχει τιμηθεί από το Τριφύλλι τον περασμένο Γενάρη μαζί με τον Μάρκους Μπεργκ, στη Λεωφόρο πριν από ένα παιχνίδι της ομάδας Ο Γάλλος φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού για δύο σεζόν, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδος.

Σε αυτό το διάστημα ο Σισέ μέτρησε 89 συμμετοχές, 55 γκολ και 16 ασίστ, πριν πάρει μεταγραφή για την Οσέρ, στης οποίας είναι πλέον μέλος στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.