Τρέλα στον Άρη: «Θα φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη», είπαν Μάντζιος, Κουέστα κι έγινε χαμός (vid)

Τρέλα στον Άρη: «Θα φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη», είπαν Μάντζιος, Κουέστα κι έγινε χαμός (vid)

Αλέξης Σαββόπουλος 21:13 - 24.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:39 - 24.03.2024

Ο τεχνικός του Άρη Άκης Μάντζιος και ο αρχηγός Χουλιάν Κουέστα τόνισαν ότι θα κάνουν τα πάντα για να φέρουν το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κι ονειρεύεται ένα τρόπαιο έπειτα από 54 χρόνια.

Οι Θεσσαλονικείς γιορτάζουν φέτος τα 110 χρόνια ιστορίας και θα είναι ό,τι καλύτερο να τα συνδυάσουν με ένα Κύπελλο. Στον τελικό αντίπαλος θα είναι ο Παναθηναϊκός κι απομένει να φανεί που θα γίνει το ματς στις 18 Μαϊου. Φαβορί είναι ο Βόλος, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός του Άρη Άκης Μάντζιος, στο γκαλά για τα 110 χρόνια στο «Ολύμπιον» τίμησε την ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο το 1970 και στη συνέχεια σχολίασε:

«Θα διεκδικήσουμε το κύπελλο και θα το φέρουμε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ισπανός γκολκίπερ Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος επίσης βράβευσε με τον Μάντζιο την ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος το 1970 είπε σε άπταιστα ελληνικά: «Χρόνια πολλά Άρη. Ευχαριστώ πολύ για όλα. Θα παλέψουμε και θα φέρουμε το Κύπελλο».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Χρηστίδης: «Αυτή την περίοδο έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε καλούς παίκτες, αλλά όχι ομάδα. Θα καθίσω να δω το παιχνίδι και ο πόθος μου είναι να πάρει η ομάδα το Κύπελλο. Βλέποντας την ομάδα να αποκλείει την νταμπλούχο ΑΕΚ, έχουμε το δικαίωμα να το διεκδικήσουμε!».

Παρών στο γκαλά είναι και ο Όλε Σκόμποε. Ο Δανός παλαίμαχος άσος, ο οποίος υπηρέτησε τον σύλλογο τόσο ως παίκτη, όσο και ως προπονητής, τιμήθηκε από τον Άγγελο Χαριστέα και τον Γιώργο Κολτσίδα. Ο Σκόμποε δήλωσε για τα γενέθλια του συλλόγου: «Χρόνια πολλά στον Άρη. Είναι τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ. Ήταν μια φανταστική περίοδος για εμένα στον Άρη. Ήταν η καλύτερη περίοδος στην καριέρα μου. Χαίρομαι που βλέπω παλιούς συμπαίκτες μου. Το μυστικό εκείνης της ομάδας ήταν η φιλία μας έξω από το γήπεδο. Χαίρομαι που είδα τον Κολτσίδα. Ήταν πολύ χρήσιμος παίκτης για μένα».

Το παρόν στην εορταστική εκδήλωση για τα 110 χρόνια έδωσε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας με την οικογένειά του. Ο Τζιτζικώστας δήλωσε: «Μία ομάδα με λαμπρή ιστορία και λαμπρό μέλλον, στο οποίο ο Άρης τον Μάιο θα σηκώσει το κύπελλο στον Βόλο».