Στις 28 Μαρτίου η σύσκεψη για τον τελικό

Πανθεσσαλικό Στάδιο

i

©Intime

Στις 28 Μαρτίου η σύσκεψη για τον τελικό

Αλέξης Σαββόπουλος 13:45 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 15.03.2024

Με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων πλευρών. Ο Καρυπίδης θα εκπροσωπήσει τον Άρη

Η ΕΠΟ στις αρχές της εβδομάδας είχε ενημερώσει ότι θα πάει βάσει προκήρυξης όσον αφορά την έδρα του τελικού, δηλαδή το Πανθεσσαλικό και είχε αφήσει ανοικτή την ημερομηνία της ευρείας σύσκεψης στην οποία θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν όλα τα διαδικαστικά. Δηλαδή αν θα γίνει με κόσμο και ποιος θα είναι ο αριθμός και όλα τα υπόλοιπα.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 28 Μαρτίου στις 12:00 και σε αυτή εκτός από τις δυο φιναλίστ του τελικού, έχουν κληθεί ο Αχιλλέας Μπέος και η αστυνομική διεύθυνση Βόλου. Τον Άρη θα εκπροσωπήσει ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων με αντικείμενο τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Επιβεβαιώθηκε ότι η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο.

Το όλο θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι προηγούνται τόσο χρονικά όσο και αξιολογικά».

Τι αναφέρει το άρθρο 14 της προκήρυξης για την έδρα του τελικού:

⦁ Αν προκριθούν ομάδες των Αθηνών ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α.

⦁ Αν προκριθούν ομάδες της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

⦁ Αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

⦁ Απαραίτητη προϋπόθεση τα γήπεδα να πληρούν τις προδιαγραφές για την διεξαγωγή του τελικού αγώνα.