Άρης: Το πάθημα που πρέπει να αποτελέσει οδηγό για το καλοκαίρι
i

@intime

Άρης: Το πάθημα που πρέπει να αποτελέσει οδηγό για το καλοκαίρι

Αλέξης Σαββόπουλος 10:35 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 15.03.2024

Το επαναλαμβανόμενο λάθος με τις επιλογές παικτών που φορτώνουν το ρόστερ και το μπατζετ χωρίς να προσφέρουν τίποτα, παράδειγμα προς αποφυγή για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Άρης και το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε σε πολυάριθμες προσθήκες στο ρόστερ του, όπως σε γενικές γραμμές κάνει τα τελευταία χρόνια. Είναι λογικό λοιπόν σε ένα μεγάλο αριθμό παικτών να υπάρχουν και κάποιοι που δεν δικαιώνουν τις προσδοκίες. Παράδοξο θα συνιστούσε να υπήρχε απόλυτο ποσοστό επιτυχίας. Θα ήταν το ιδανικό και προϋποθέτει άριστη γνώση της αγοράς, των αναγκών της ομάδας και ξεψάχνισαν για την ελαχιστοποίηση του λάθους.Που δυστυχώς ο Άρης δεν απέφυγε ούτε φέτος με τις επιλογές δυο συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών που και δεν προσέφεραν απολύτως τίποτα και… μένουν στο ράφι.

Πρόκειται για τους Κάρλσον και Ματαρίτα που κοστίζουν κοντά στο 1εκ στο club. Οι δυο ήρθαν να προστεθούν στη μακρά λίστα αντίστοιχων περιπτώσεων του πρόσφατου παρελθόντος. Δηλαδή Ντουάρτε, Μητρογλου. Χαιροβιτς, Ζερβινιο που κι αυτοί περάσαν και δεν ακούμπησαν αλλά κόστισαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης χρήματα (πάνω από 2εκ)που θα μπορούσαν να είχαν διατεθεί σε άλλους τομείς. 

Με δεδομένο ότι και το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να υπάρξουν προσθαφαίρεσις στο ρόστερ, τα εν λόγω παθήματα θα μπορούσαν να αποτελέσουν παραδείγματα προς αποφυγή και τον οδικό καλοκαιρινό μεταγραφικό χάρτη τον οποίο ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζει ο Θόδωρος Καρυπίδης.