«Ο Μουσλέρα έρχεται στον Παναθηναϊκό για τον Τερίμ»

Φερνάντο Μουσλέρα

i

UEFA.com

«Ο Μουσλέρα έρχεται στον Παναθηναϊκό για τον Τερίμ»

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:27 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 14.03.2024

Η πατρική σχέση που διατηρεί ο Φερνάντο Μουσλέρα με τον Φατίχ Τερίμ, θα μπορούσε να λειτουργήσει ως το δέλεαρ για να δεχτεί ο Ουρουγουανός τερματοφύλακας μία πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

«Ο Φερνάντο Μουσλέρα θα πάει να συναντήσει τον ποδοσφαιρικό πατέρα του». Αυτό συνεχίζουν να γράφουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης για τον Ουρουγουανό τερματοφύλακα της Γαλατασαράι και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό.

Τα ρεπορτάζ εστιάζουν στην πατρική σχέση του Τερίμ με τον Μουσλέρα, από τη συνύπαρξη τους στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ουρουγουανός γκολκίπερ αποκαλεί «μπαμπά» τον προπονητή του Παναθηναϊκού και επισημαίνει διαρκώς την επίδραση που είχε στην καριέρα του.

Πάντως, στον τουρκικό Τύπο διαδίδονται αντικρουόμενα σενάρια για τις αποφάσεις του Μουσλέρα. Η «Sabah» «Fotomac» υποστηρίζουν πως ο 38χρονος παίκτης αποδέχτηκε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του για 1+1 χρόνια, με ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Η «Milliyet» τονίζει πως η οικογένεια του Μουσλέρα ετοιμάζεται για μετακόμιση από την Κωνσταντινούπολη και έχει επιστρέψει στο Μοντεβίδεο της Ουρουγουάης. Σε ότι αφορά τις συζητήσεις του Ουρουγουανού τερματοφύλακα με τη διοίκηση της Γαλατά, σύμφωνα με την εφημερίδα η μόνη μεταβολή στη στάση του Μουσλέρα είναι πως δέχεται να ακούσει μία νέα πρόταση και δεν την απορρίπτει εκ προϊομίου.

Ο Τερίμ έχει ξανακάνει τέτοιο διπλό σε ντέρμπι, με τον ίδιο τρόπο (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:51 - 12.03.2024

Ο Τερίμ έχει ξανακάνει τέτοιο διπλό σε ντέρμπι, με τον ίδιο τρόπο (vid)

Ο Παναθηναϊκός άλωσε με 3-1 την έδρα του Ολυμπιακού, υπό τη μαεστρική καθοδήγηση του Φατίχ Τερίμ. Μόνο που ο Τούρκος προπονητής είχε την τεχνογνωσία για ένα τέτοιο διπλό έχοντας οδηγήσει τη Γαλατάσαραϊ στην επικράτηση στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε.

O κύκλος του Μουσλέρα στην «Τσιμ-μπόμ» άνοιξε τον Αύγουστο του 2011 και ίσως να κλείσει τον Ιούνιο, όταν και λήγει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Ο Μουσλέρα είναι πλέον αρχηγός στη Γαλατά και μετράει 498 συμμετοχές. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ο Μουσλέρα θα ξεπεράσει το συμβολικό νούμερο 500.

Παρά την ηλικία του, ο Μουσλέρα συντηρείται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει παίξει σε 42 ματς φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ουρουγουανός δεν έχει φθορά στα σωματικά προσόντα του, ούτε έχει εκφράσει την πρόθεση να μην συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο.

Ξεκάθαρη η επιθυμία του Παναθηναϊκού για την παραμονή του Κέντρικ Ναν - Οι σκέψεις του Αμερικανού
EUROLEAGUE

23:20 - 13.03.2024

Ξεκάθαρη η επιθυμία του Παναθηναϊκού για την παραμονή του Κέντρικ Ναν - Οι σκέψεις του Αμερικανού

Ο Παναθηναϊκός AKTOR προσπαθεί για την παραμονή του Κέντρικ Ναν -όπως επιβεβαίωσε και ο Δημήτρης Κοντός- ο Αμερικανός δεν είναι αρνητικός, αλλά η υπόθεσή του θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο από αυτές των Γκραντ και Γκριγκόνις.

Ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να χρειαστεί βασικό άσσο το καλοκαίρι. Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έχει ουσιαστικά τελειώσει από τον Ιανουάριο και ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι έχει αποκτηθεί με δανεισμό από την ιταλική Σπέτσια και έχει πολύ υψηλή οψιόν αγοράς, 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Οπότε, ο ελεύθερος Μουσλέρα, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Τερίμ, συνιστά μία δελεαστική περίπτωση.

Προς το παρόν, από το Τριφύλλι δεν έχουν μιλήσει με την πλευρά του Μουσλέρα. Η επικοινωνία μεταξύ του Ουρουγουανού και του Τερίμ είναι υπαρκτή, αλλά πρωτίστως στο πλαίσιο της ανθρώπινης σχέσης τους. Εάν θα ήθελε ο Τούρκος τον Μουσλέρα με τα πράσινα; Σίγουρα...