Οι Τούρκοι αποκάλυψαν το μέλλον του Μουσλέρα που γράφτηκε για Παναθηναϊκό!

Φερνάντο Μουσλέρα

i

PrtScr

Οι Τούρκοι αποκάλυψαν το μέλλον του Μουσλέρα που γράφτηκε για Παναθηναϊκό!

Κώστας Τόπας 11:52 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 14.03.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, η Γαλατάσαραϊ ήρθε σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Φερνάντο Μουσλέρα, για τον οποίο γράφτηκε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του.

Το συμβόλαιο του Φερνάντο Μουσλέρα, ο οποίος πήρε μεταγραφή στη Γαλατασαράι το 2011 και σημείωσε πολλές επιτυχίες, λήγει στο τέλος της σεζόν. Ενώ ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στην Τουρκία ήταν αν ο Ουρουγουανός κίπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική ομάδα, το πρωί της Τετάρτης (14/03) ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει τόσο η «fotomac» όσο και η «Sabah», ο 37χρονος κίπερ έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της Γαλατασαράι για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Μουσλέρα, ο οποίος κερδίζει 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως σύμφωνα με το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος της σεζόν, φέρεται να υπέγραψε διετές συμβόλαιο αλλά με χαμηλότερες απολαβές οι οποίες θα αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Οπως τονίζουν μάλιστα οι Τούρκοι, η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να ανακοινωθεί τον Μάιο. Κι όλα αυτά, λίγες ώρες αφότου γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο Φατίχ Τερίμ προσπαθεί να πείσει τον Ουρουγουανό τερματοφύλακα της Γαλατάσαραϊ, για να συνεργαστούν στον Παναθηναϊκό!

Ο Μουσλέρα αγωνίστηκε σε 231 ματς υπό τον Τερίμ, τα περισσότερα από κάθε άλλον τεχνικό στην καριέρα του. Από το 2011 και μετά, ο Ουρουγουανός κίπερ βρίσκεται στη Γαλατασαράι, έχει γίνει θρύλος της τούρκικης ομάδας και η προσφορά του είναι κατί περισσότερο από τεράστια, καθώς μετράει πάνω από 400 συμμετοχές με το σύλλογο.

Παράλληλα ο Ουρουγουανός έχει αγωνιστεί με την εθνική της χώρας του Κ17 και Κ19, ενώ από το 2009 έως σήμερα είναι διεθνής με τους άνδρες, έχοντας κι εκεί πετύχει πολλά (133 συμμετοχές με τη φανέλα της Ουρουγουάης).Συνολικά στην καριέρα του έχει ένα Κύπελλο Ιταλίας κι ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας με τη Λάτσιο, έξι πρωταθλήματα Τουρκίας, τέσσερα Κύπελλα Τουρκίας, πέντε Σούπερ Καπ Τουρκίας με τη Γαλατασαράι και ένα Κόπα Αμέρικα με την εθνική Ουρουγουάης.