Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δίνει συνέντευξη Τύπου για τη Διπλή Ανάπλαση

Τάκης Μαλακατές

i

Intime

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δίνει συνέντευξη Τύπου για τη Διπλή Ανάπλαση

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:32 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:40 - 13.03.2024

Οι επιπλοκές στην υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης και η ανοιχτή επιστολή 681 μελών με κατηγορίες προς τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έφεραν κινητοποίηση με τη διενέργεια συνέντευξης Τύπου για την παροχή απαντήσεων.

Η ανοιχτή επιστολή που απεύθυναν 681 μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού προς τη διοίκηση του Τάκη Μαλακατέ, ζητώντας ενημέρωση για τη Διπλή Ανάπλαση και καταλογίζοντας της αποτυχημένους χειρισμούς, έφερε κινητοποίηση. Ο ΑΟ με ανακοίνωση του, προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να δώσει απαντήσεις στα ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τα μέλη και του φιλάθλους του «τριφυλλιού» σχετικά με το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης.

Η ΕΠΟ στέλνει οριστικά τον τελικό στο Πανθεσσαλικό μέσω προκήρυξης

Η ΕΠΟ στέλνει οριστικά τον τελικό στο Πανθεσσαλικό μέσω προκήρυξης

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο, πράγμα που σημαίνει ότι ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Betsson θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό του Βόλου! Ανοιχτό το τι θα γίνει με τον κόσμο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο θέμα που απασχολεί τα εκατομμύρια των οπαδών του «τριφυλλιού» και δεν είναι άλλο από το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης.

Η καθημερινότητα του Παναθηναϊκού Α.Ο. είναι άμεσα επηρεασμένη από την εξέλιξη του συγκεκριμένου project και ασφαλώς παίζει καθοριστικό ρόλο για τις αποφάσεις που παίρνονται στον Σύλλογο.

Μπακασέτας: «Ήταν λάθος αυτό με τον Τάισον, το παραδεχθήκαμε και οι δύο - Η Ελλάδα έχει ανάγκη να δει την εθνική σε μεγάλη διοργάνωση»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:31 - 13.03.2024

Μπακασέτας: «Ήταν λάθος αυτό με τον Τάισον, το παραδεχθήκαμε και οι δύο - Η Ελλάδα έχει ανάγκη να δει την εθνική σε μεγάλη διοργάνωση»

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για την Εθνική Ελλάδος και την προσπάθεια που καταβάλλει για να πάρει το εισιτήριο για το Euro, την περίοδο που αγωνίστηκε στην Τουρκία, το «ταμπού» της κατάθλιψης, τα νέα μέτρα κατά της βίας στον αθλητισμό αλλά και για το τι ακριβώς συνέβη με τον Τάισον στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Κατά συνέπεια το ενδιαφέρον είναι τεράστιο πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα και αφουγκραζόμενοι την καθημερινή αγωνία  και των φιλάθλων του Συλλόγου, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου.

Με αφορμή και  την επιστολή που απευθύνθηκε στο Σύλλογο στις 11 Μαρτίου σχετικά με την πρόοδο των διαδικασιών και εργασιών για τις εγκαταστάσεις στην περιοχή του Βοτανικού και με δεδομένο ότι επίκειται σειρά συναντήσεων και επαφών σε τεχνικό επίπεδο (μελετητές, μηχανικοί κ.ο.κ.), καθώς και σύσκεψη στο Δήμο Αθηναίων, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα ανακοινώσει σύντομα τις λεπτομέρειες της συνέντευξης Τύπου».