Οι πρώτοι διεθνείς έφυγαν από το Κορωπί

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο «Καλαφάτης»

i

Intime

Οι πρώτοι διεθνείς έφυγαν από το Κορωπί

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:36 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:40 - 13.03.2024

H σλοβενική τριάδα των Βέρμπιτς, Τσέριν και Σπόραρ αναχώρησε για τη Σλοβενία και οι υπόλοιποι διεθνείς του Παναθηναϊκού αναμένονται να φύγουν την Πέμπτη από το «Γεώργιος Καλαφάτης».

Σε κάθε διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, αρκετός κόσμος φεύγει από το «Γεώργιος Καλαφάτης». Οι πρώτες αποχωρήσεις άρχισαν την Τετάρτη, αφού οι τρεις Σλοβένοι διεθνείς του Παναθηναϊκού έφυγαν από την Αθήνα για να μεταβούν στη Σλοβενία. 

Οι Βέρμπιτς, Σπόραρ και Τσέριν ήταν οι πρώτοι οι οποίοι θα ενσωματωθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας τους. Πιθανότατα, την Πέμπτη θα απουσιάσουν και οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης και Ζέκα για την Ελλάδα, καθώς και ο Λοντίγκιν για τη Ρωσία.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν και την Πέμπτη και μετά θα αφεθούν ελεύθεροι από τον Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος προπονητής έχει παραχωρήσει τετραήμερο ρεπό και θα τους περιμένει στο Κορωπί την Τρίτη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Τετάρτης 13 Μαρτίου: «Μία διαφορετικού τύπου προπόνηση έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης». Ο Φατίχ Τερίμ άφησε τους ποδοσφαιριστές πιο χαλαρούς, ζητώντας τους να διαγωνιστούν σε τουρνουά ποδοβόλεϊ! 

Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε έξι ομάδες των τριών, με τις ομάδες να σχηματίζονται κατόπιν κλήρωσης που έγινε. Ασφαλώς έγινε μεγάλη «μάχη» για τον τελικό νικητή μέσα σε άριστο κλίμα!

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, θεραπεία ο Ντραγκόφσκι, το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς με την εθνική Σλοβενίας, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Τσέριν».