Ο Ιωαννίδης δήλωσε... ότι δεν φεύγει, ο Αλαφούζος δεν πουλάει

Ο Ιωαννίδης δήλωσε... ότι δεν φεύγει, ο Αλαφούζος δεν πουλάει

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:30 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 13.03.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποκάλυψε εμμέσως ότι σκέφτεται το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο του ρόστερ... Ένας συνδυασμός που θα κρατήσει τον διεθνή στράικερ στο Τριφύλλι.

Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Φώτης Ιωαννίδης αποθέωσε την ιδιοφυία του Μπερνάρ. Ο διεθνής επιθετικός τόνισε χάριν αστεϊσμού, πώς θα πάει στο αεροδρόμιο την ημέρα που ο Βραζιλιάνος συμπαίκτης του θα ταξιδεύει για το Μπέλο Οριζόντε, προκειμένου να τον κρατήσει στην Αθήνα

Με προφανή σκοπό να συνεχίσουν να παίζουν μαζί και τη νέα σεζόν. Άθελα του με αυτή την τοποθέτηση, ο Ιωαννίδης αποκάλυψε πώς σκέφτεται και το δικό του μέλλον στον Παναθηναϊκό. Αλλιώς, δεν θα ήθελε να τελειώσει η συνεργασία τους στην ομάδα. 

Είναι απολύτως φυσιολογικό τα επιτεύγματα του Ιωαννίδη να προσελκύσουν ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλους Έλληνες στο παρελθόν, οι οποίοι μετακινήθηκαν πρόωρα σε ξένα πρωταθλήματα, ο άσος του Τριφυλλιού δεν έχει κάτι τέτοιο στο μυαλό του. 

Ο Ιωαννίδης θα ήθελε να πάρει μεταγραφή σε μεγάλο ευρωπαϊκό club αφού θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του με τα πράσινα. Ένας κύκλος που απέχει πολύ από την ολοκλήρωσή του. Σε ένα τάιμινγκ που ο Ιωαννίδης νιώθει ηγέτης στον Παναθηναϊκό και θέλει να συνδυάσει την ραγδαία προοδό του με την επιστροφή του συλλόγου στους τίτλους.

Ένας συνδυασμός που σημαίνω πως ο ταλαντούχος παίκτης για τουλάχιστον 1-2 χρόνια ακόμα θα μείνει στο «Γεώργιος Καλαφάτης», πλην συγκλονιστικού απρόοπτου. Όπου με τη συγκεκριμένη φράση, εννοούμε μία εξωπραγματική πρόταση από top ομάδα της Ευρώπης. 

Αντίστοιχα, οι προθέσεις του Γιάννη Αλαφούζου δεν είναι να πουλήσει το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο του ρόστερ. Η επιδίωξη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ είναι να συγκροτήσει έναν ισχυρό ελληνικό κορμό, προεξάρχοντος του Ιωαννίδη. Ο Αλαφούζος θέλει να πλαισιώσει τον 24χρονο επιθετικό με τους πρωτοκλασάτους Έλληνες, όπως είναι ο Τάσος Μπακασέτας, ο Γιάννης Κώτσιρας, ο Γιώργος Βαγιαννίδης και ο Δημήτρης Λημνιός. 

Φώτης Ιωαννίδης: Το μυστικό του πανηγυρισμού του - Πότε «λάνσαρε» για πρώτη φορά την αγαπημένη του κίνηση (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:45 - 11.03.2024

Φώτης Ιωαννίδης: Το μυστικό του πανηγυρισμού του - Πότε «λάνσαρε» για πρώτη φορά την αγαπημένη του κίνηση (vids)

Αποτελεί και απολύτως δικαιολογημένα ό,τι πιο «καυτό» υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και πλέον αποτελεί μια βασική επιλογή στην Εθνική ομάδα. Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι πλέον ένα «σύμβολο», τόσο αυτός, όσο και ο πανηγυρισμός του.

Επιπλέον, η διοίκηση του Τριφυλλιού θα κινηθεί και για την απόκτηση άλλων σημαντικών Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Αυτός είναι και ο λόγος που στις συζητήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με ατζέντηδες, δεν τοποθετείται τιμή στον Ιωαννίδη.

Μάλιστα στις σκέψεις των «πράσινων» είναι σύντομα να κληθεί ο ποδοσφαιριστής για νέα αναπροσαρμογή των αποδοχών του, με ένα νούμερο που θα ανταποκρίνεται στην αγωνιστική σημασία που έχει πια για το τριφύλλι...