Σείστηκε το Ολύμπιον στο γκαλά του Άρη για τον Άλκη

Σείστηκε το Ολύμπιον στο γκαλά του Άρη για τον Άλκη

Αλέξης Σαββόπουλος 20:08 - 24.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 24.03.2024

Συγκινητική στιγμή στο γκαλά του Άρη όταν έγινε αναφορά στον δολοφονημένο Άλκη Καμπανό.

Ο Άρης γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του.

Όλοι είναι παρόντες στο γκαλά του συλλόγου στο «Ολύμπιον», αλλά υπάρχει και μία απουσία που πάντα θα προκαλεί θλίψη στους «κιτρινόμαυρους», που θα ραγίζει την καρδιά τους.

Αυτή του Άλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε από χούλιγκαν. Στο γκαλά, όταν έγινε αναφορά στον αδικοχαμένο Άλκη, το «Ολύμπιον» κυριολεκτικά σείστηκε από τους φίλους του Άρη. Στην εκδήλωση υπήρχε μια άδεια καρέκλα και πάνω της ήταν απλωμένη μία φανέλα του Άρη με το όνομα του.

Νωρίτερα, τις δικές του ευχές από τη Βολιβία για τα 110 χρόνια του Άρη έστειλε ο πρώην διεθνής μέσος της ομάδας, Νάτσο Γκαρσία.

Αναλυτικά όσα ευχήθηκε στον Άρη: «Γεια σας αγαπητοί φίλοι μου. Είμαι ο Ρόναλντ Νάτσο Γκαρσία. Πρώην παίκτης του αγαπημένου μου Αρη Θεσσαλονίκης. Θέλω να στείλω έναν ιδιαίτερο χαιρετισμό για τα 110 χρόνια ζωής, με τόση αγάπη γι’ αυτό το μεγάλο club. Στέλνω επίσης πολλούς χαιρετισμούς σε όλους τους ανθρώπους στη Θεσσαλονίκη. Να περνούν καλά. Ξέρω ότι ο σύλλογος πάει καλά και είναι στον τελικό του Κυπέλλου.

Λοιπόν, εύχομαι πάντα τα καλύτερα. ξέρω πόσο το περιμένει ο κόσμος του Άρη. Μακάρι να πάει καλά και να το πάρει, θα ήταν υπέροχο. Θα παρακολουθήσω αυτό το παιχνίδι. Στέλνω χαιρετισμούς στους φίλους μου και σε αυτούς που βρισκόμαστε σε επαφή. Χαιρετίσματα στον Αντώνη, στον Γρηγόρη και σε όλους εκείνους που βρίσκονται στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης. Μια μεγάλη αγκαλιά».

Με κοινή τους ανακοίνωση ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης Άρης, παράλληλα, προχώρησαν σε κάλεσμα στον κόσμο του Άρη, ώστε να παραβρεθεί μαζικά στην Πλατεία Αριστοτέλους ανήμερα της επετείου των 110 χρόνων.

«Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου ο Άρης συμπληρώνει 110 χρόνια ζωής και θα τα γιορτάσει όπως αρμόζει στο μεγαλείο και την ιστορία του.

Απ’ αυτήν τη γιορτή δεν πρέπει να λείψει κανείς. Ήδη το πρώτο μήνυμα… εστάλη, αφού τα εισιτήρια για το εορταστικό γκαλά, την Κυριακή 24/03 στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» (19:00) εξαντλήθηκαν!

Όλα είναι έτοιμα για μια μαγική και κιτρινόμαυρη βραδιά, με την παρουσία θρύλων που συνέβαλαν στο να γίνει ο Άρης, εκτός από ένας μεγάλος Σύλλογος και κοινωνικό φαινόμενο.

Τη Δευτέρα 25/03, ανήμερα των γενεθλίων του Συλλόγου, θα λάβει χώρα μεγάλη γιορτή, στην πλατεία Αριστοτέλους».