Άρης: Στην Αμερική με την ομογένεια Γκάλης και Καρυπίδης

Θεόδωρος Καρυπίδης

i

©Intime

Άρης: Στην Αμερική με την ομογένεια Γκάλης και Καρυπίδης

Οι δύο άνδρες είναι προσκεκλημένοι της ελληνικής ομογένειας του Σικάγο για τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου. Στη Θεσσαλονίκη για τα 110 χρόνια του Άρη η Ειρήνη Καρυπίδη.

Στις ΗΠΑ θα περάσουν την επέτειο των εορτασμών της 25ης Μαρτίου, ο Νίκος Γκάλης και ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ πέταξε σήμερα για την Αμερική για προσωπικούς λόγους και θα μείνει εκεί μέχρι και την 25η Μαρτίου και πιθανότατα και αργότερα. Η βάση του θα είναι το Σικάγο. Εκεί θα βρεθεί την Παρασκευή και ο Γκάλης με τον επιστήθιο φίλο του και γνωστό αρειανό Στάθη Ρούσσο.

Οι τρεις άνδρες θα παραβρεθούν σε εκδηλώσεις της ομογένειας για την 25η Μαρτίου αλλά και στην μεγάλη παρέλαση. Ο Γκάλης θα βραβευτεί από τους ομογενείς για την προσφορά του και ταυτόχρονα μαζί με τον Καρυπίδη είναι προσκεκλημένοι σε διάφορα events της ομογένειας στο Σικάγο.

Εκεί ζουν και δραστηριοποιούνται και αρκετοί Έλληνες επιχειρηματίες φίλοι του Άρη που τους έχουν προσκαλέσει. Μαζί με τον Θεόδωρο Καρυπίδη θα ήταν και η αδερφή του Ειρήνη η οποία όμως λόγω των εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη για τα 110 χρόνια το ακύρωσε και θα εκπροσωπήσει την οικογένεια Καρυπίδη στις εκδηλώσεις.