Άρης: Από Γενάρη… καλοκαίρι

Θόδωρος Καρυπίδης

i

Καρυπίδης/©Intime

Άρης: Από Γενάρη… καλοκαίρι

Αλέξης Σαββόπουλος 10:10 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 19.03.2024

Ο Αρης έχει κρατήσει... ζεστούς αρκετούς από τους υποψήφιους στόχους που είχε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και σκοπεύει να τους ενεργοποιήσει το καλοκαίτι. Πως το κύπελλο θα καθορίσει τους στόχους.

Ο Αρης έχει μπροστά του τη μεγάλη πρόκληση του κυπέλλου σε δυο μήνες, δειλά δειλά όμως είναι υποχρεωμένος να δουλεύει πάνω στο πλάνο της επόμενης σεζόν. Ένα κομμάτι είναι οι ανανεώσεις (Φαμπιάνο, Κουέστα, Ανσαριφαρντ) σε περίοπτη θέση. Ένα δεύτερο η ενίσχυση σε θέσεις που είτε έχουν διαπιστωθεί κενά, είτε υπήρξαν αστοχίες στις επιλογές με παίκτες αποδείχτηκαν κάτω των προσδοκιών. Το κομμάτι της ενίσχυσης είναι ασφαλώς αλληλένδετο με τον στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου και ο λόγος είναι προφανής.

Πιθανή κατάκτηση του τροπαίου εξασφαλίζει στον Άρη και ευρωπαϊκή έξοδο. Άλλα οικονομικά δεδομένα, διαφορετικές οι προκλήσεις αλλά και οι ανάγκες. Ένας πρώτος μεταγραφικός μπούσουλας πάντως ήδη υπάρχει και σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνει και ποδοσφαιριστές που είχαν βρεθεί στο στόχαστρο του Άρη και τον Γενάρη. Για παίκτες σε διάφορες θέσεις (αριστερό μπακ, στις θέσεις του άξονα αλλά και στην επίθεση).

Άρης: Δεν είναι μόνο ο Κουέστα και ο Φαμπιάνο… αλλά και ο Μάντζιος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:07 - 18.03.2024

Άρης: Δεν είναι μόνο ο Κουέστα και ο Φαμπιάνο… αλλά και ο Μάντζιος

Εκτός από τα δυο “βαριά” συμβόλαια που ολοκληρώνονται, το καλοκαίρι τελειώνει κι αυτό του έλληνα τεχνικού. Ποια είναι τα δεδομένα και τι ρόλο μπορεί να παίξει το αποτέλεσμα του τελικού

Παίκτες δηλαδή που έχουν ήδη τσεκαριστεί και έχουν λάβει την έγκριση αλλά για διάφορους λόγους δεν κατέστη εφικτό να αποκτηθούν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Είτε γιατί δεν μπόρεσαν να αποδεσμευτούν, είτε λόγω πίεσης χρόνια και φυσικά λόγω οικονομικού. Ο Άρης προσπάθησε και έχει πετύχει με κάποιους από αυτούς να κρατήσει επαφή, μεταθέτοντας τις εξελίξεις για το καλοκαίρι που θα υπάρχει περισσότερο πρόσφορο έδαφος. Αλλά και χρόνος. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο Άρης θα περιοριστεί στις λύσεις αυτές αφού η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος προσφέρει πληθώρα επιλογών. Είπαμε όμως. Πολλά θα εξαρτηθούν από το αν ο Άρης θα εξασφαλίσει ή όχι ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά και αν υπάρξει πιθανή πώληση παίκτη( βλέπε Μορόν).