Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις και στο… βάθος τελικός
i

©intime

Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις και στο… βάθος τελικός

Οι κιτρινόμαυροι ξανά στο γήπεδο για ένα… γεμάτο δίμηνο που το τέλος του έχει τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. Το πλάνο που έχει ετοιμάσει ο Μάντζιος.

Τα κεφάλια ξανά μέσα από σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη που επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά από την άδεια πέντε ημερών που τους είχε δώσει ο Άκης Μάντζιος. Ο Άρης έχει μπροστά του ένα γεμάτο δίμηνο ως τον τελικό του κυπέλλου και ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, έχει ήδη καταρτίσει ένα αρχικό πλάνο διαχείρισης, με απώτερο στόχο, η ομάδα του να είναι έτοιμη για το μεγάλο φετινό της ραντεβού. Αυτό που θα επιδιώξει ο Έλληνας τεχνικός είναι να διατηρήσει τα επίπεδα φρεσκάδας που απαιτούνται στο γκρουπ, για να ανταπεξέλθει αρχικά στα εννιά εναπομείναντα παιχνίδια των playoffs και φυσικά όταν έρθει η ώρα του μεγάλου τελικού.

Παράλληλα, τις δυο εβδομάδες που έχει στη διάθεσή ως τις 31 Μαρτίου που ο Άρης αντιμετωπίζει τη Λαμία για τη 2η αγωνιστική, ο Μάντζιος έχει κατά νου να δουλέψει πάνω σε κάποια τακτικά ζητήματα που έχει εντοπίσει ότι χρήζουν βελτίωσης, ενώ θα έχει την πολυτέλεια του χρόνου, χωρίς ενδιάμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις ώστε να ανανεώσει το ρεπερτόριο των στατικών φάσεων.

Η προπόνηση της Σαββάτου, η πρώτη μετά την πενθήμερη άδεια ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις τεχνικής με την μπάλα και παιχνίδια αερόβιας μορφής) με τον Ρουμπέν Πάρντο να ανεβάζει ρυθμό και να ακολουθεί μέρος του προγράμματος.

Από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα απουσιάσουν οι Λίντσεϊ Ρόουζ και Άλβαρο Σαμόρα, οι οποίοι κλήθηκαν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του Μαυρίκιου και της Κόστα Ρίκα αντίστοιχα, ενώ ο Μιχάλης Παναγίδης θα ενσωματωθεί την Καθαρά Δευτέρα με την αποστολή της εθνικής Ελπίδων.