Φαμπιάνο: «Ο Άρης δεν θα είναι αδιάφορος σε κανένα παιχνίδι»
i

©intime

Φαμπιάνο: «Ο Άρης δεν θα είναι αδιάφορος σε κανένα παιχνίδι»

Αλέξης Σαββόπουλος 15:52 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:54 - 11.03.2024

Ο Βραζιλιάνος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης για τη χθεσινή νίκη αλλά και τη συνέχεια των playoffs.

Αρχικά ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Τέτοιες νίκες έχουν πάντα τη δική τους γοητεία. Ξέρουμε τι σημαίνουν για εμάς, για τον κόσμο μας και τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε χαρούμενοι, λοιπόν, για τη νίκη στην Τούμπα και η ικανοποίησή μας είναι μεγαλύτερη γιατί δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Σε αυτούς την αφιερώνουμε».

Υποστήριξε ακόμη ότι η ομάδα του θα παίξει σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια για τη νίκη: «Για εμάς η νίκη επί του Π.Α.Ο.Κ. είναι πια παρελθόν. Κοιτάζουμε μπροστά γιατί τα playoffs είναι μια επίπονη διαδικασία και ήταν μόλις το πρώτο ματς. Έτσι πρέπει κι έτσι θα συνεχίσουμε. Σε όλα τα παιχνίδια θα παίξουμε για τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε “ταμείο”. Σίγουρα η απόστασή μας από την 4η θέση είναι σημαντική, αλλά αν δούμε και τα αποτελέσματα στους άλλους αγώνες, όλα γίνονται» τόνισε προσθέτοντας ότι: «Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι σαν Αρης θα διεκδικήσουμε σε όλα τα ματς τη νίκη για εμάς, για τον Σύλλογο και για τον κόσμο μας. Ο Άρης δεν μπορεί και δεν θα είναι αδιάφορος σε κανένα παιχνίδι. Εξάλλου δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν».

Ο Άρης αφαίρεσε το διαρκείας του φιλάθλου που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με το Μαρούσι
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:31 - 11.03.2024

Ο Άρης αφαίρεσε το διαρκείας του φιλάθλου που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με το Μαρούσι

Κατά τη διάρκεια του αγώνα του Άρη με το Μαρούσι οι διαιτητές διέταξαν την αποβολή φιλάθλου των «κίτρινων», με τα αντανακλαστικά της ΚΑΕ να είναι άμεσα και να αφαιρεί το εισιτήριο διαρκείας του.

Συνέδεσε μάλιστα τα παιχνίδια αυτά με τον μεγάλό τελικό της 18ης Μάϊου: «Επιπλέον, μέσα από τη διαδικασία των playoffs θέλουμε να διατηρήσουμε τη φόρμα μας και την αυτοπεποίθησή μας όσο θα πλησιάζουμε προς τον μεγάλο μας στόχο. Κακά τα ψέματα στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει πάντα ο τελικός του Κυπέλλου και θέλουμε όταν έρθει η ώρα να είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη. Και θα είμαστε. Θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε τον μεγάλο μας στόχο. Έχουμε, όμως, καιρό μέχρι τότε. Τώρα στη διακοπή θα ξεκουραστούμε, θα γεμίσουμε ξανά τις μπαταρίες μας και θα επιστρέψουμε έτοιμοι για να την αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Λαμία στο γήπεδό μας».

Made by… Μάντζιος

Made by… Μάντζιος

Ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει για μια ακόμη μέρα στη δουλειά στην Τούμπα για τον Αρη, ένα ακόμη τακτικό ματ του Μάντζιου στον Λουτσέσκου και τον Μορόν.