Άρης: Δεν κλήθηκε στην Εθνική ο Μπράμπετς, πως το αιτιολόγησε ο Χάσεκ
i

©intime

Άρης: Δεν κλήθηκε στην Εθνική ο Μπράμπετς, πως το αιτιολόγησε ο Χάσεκ

Εκτός των πρώτων κλήσεων του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού της Τσεχίας ο αμυντικός του Άρη. Τι απάντησε ο Χάσεκ στη συνέντευξη τύπου και τι μπορεί να σημαίνει για το Euro.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Τσεχίας, Ιβάν Χάσεκ που πρόσφατα είχε έρθει και στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε τις πρώτες του κλήσεις για τα δυο φιλικά παιχνίδια της Τσεχίας στη Νορβηγία (22 Μαρτίου) και με την Αρμενία στη Πράγα (26 Μαρτίου), αλλά δεν συμπεριέλαβε σε αυτές τον Γιακούμπ Μπράμπετς. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους δύο άλλους Τσέχους διεθνείς Κούφαλ και Κούστα που είχαν πρωταγωνιστήσει στο περιστατικό παραβίασης του ωραρίου. Ο Μπράμπετς ενημερώθηκε χθες για τη μη κλήση του και μάλιστα είχε συνομιλία και με τον Ακη Μάντζιο στο Ρύσιο, όπου είχε πάει για προπόνηση με το γκρουπ των παικτών που είχαν παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

Μπράμπετς: «Οφείλω μια συγγνώμη σε όλους, ήταν τεράστιο λάθος και θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:04 - 21.11.2023

Μπράμπετς: «Οφείλω μια συγγνώμη σε όλους, ήταν τεράστιο λάθος και θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα»

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς μιλώντας σε Μέσο της Τσεχίας παραδέχτηκε το λάθος του και την ίδια ώρα ζήτησε συγγνώμη από όλους τους συμπαίκτες του και τους δικούς του ανθρώπους.

Ο Χάσεκ στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ρωτήθηκε για αυτό, το αιτιολόγησε αλλά άφησε ανοικτό να κληθεί ο κεντρικός αμυντικός την επόμενη φορά και φυσικά να είναι στην αποστολή για το EURO: «Όταν μίλησα με τα παιδιά αυτοπροσώπως, ζητούσαν συγγνώμη. Για πολύ καιρό πίστευα ότι θα ήταν εδώ. Άλλαξα την απόφασή μου. Καθώς πλησίαζε η ώρα των υποψηφιοτήτων, εκτίμησα ότι θα ήταν πιο ωφέλιμο για την ομάδα αν δεν ήταν εδώ αυτοί οι παίκτες. Δεν βασίζεται στην απόδοση, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό για την ομάδα σε αυτό το σημείο. Θα συνεχίσω να μιλάω με τους παίκτες, και όσον αφορά το Euro, κανένας από αυτούς δεν έχει κλειστή πόρτα. Θα τους σκεφτώ για το Euro. Η απόφαση ισχύει προς το παρόν και πιστεύω ότι θα παλέψουν για τις επόμενες κλήσεις» τόνισε αφήνοντας το ανοικτό αλλά και αρκετά θολό για τον κεντρικό αμυντικό του Άρη.