Μπράμπετς: «Έχουμε ποιοτική ομάδα, το Κύπελλο αποτελεί τον βασικό στόχο μας»

Μπράμπετς: «Έχουμε ποιοτική ομάδα, το Κύπελλο αποτελεί τον βασικό στόχο μας»

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:40 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 18.02.2024

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς μίλησε μετά την νίκη του Άρη επί του Ατρόμητου (0-2), τονίζοντας πως ο φετινός στόχος των «κιτρινόμαυρων» δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο, ο Άρης πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι, επικρατώντας με 2-0 του Ατρόμητου, σε αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. 

Με τους Λορέν Μορόν (33') και Βλάντιμιρ Νταρίντα (90’+4’) οι «κίτρινοι» πήραν τους τρεις βαθμούς που τους δίνουν το εισιτήριο για τα Play Off. Λίγα πράγματα από την ομάδα του Σάσα Ίλιτς που έφτασε τις πέντε διαδοχικές ήττες στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Γιάκουμπ Μπράμπετς μίλησε στη κάμερα της Nova για την αξία της νίκης του Άρη στο Περιστέρι, ενώ τόνισε πως ο φετινός στόχος των «κιτρινόμαυρων» δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του κυπέλλου. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Είναι ευκολότερο να επανέλθεις όταν προέρχεσαι από νίκη. Το Κύπελλο αποτελεί τον βασικό στόχο μας, το ίδιο όμως ισχύει και για τα Playoffs. Τα τελευταία αποτελέσματα δημιούργησαν πίεση στην ομάδα, τώρα όμως, μετά από αυτή τη νίκη νιώθουμε σίγουροι για τα Playoffs», ανέφερε αρχικά ο Τσέχος αμυντικός. 

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι θα είναι χαρούμενες και οι οικογένειές μας καθώς λείπουμε καιρό. Επιτέλους θα νιώσουμε και πάλι την ατμόσφαιρα του γηπέδου μας, αυτή που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας. Ανυπομονώ να τους δω ξανά στο γήπεδο», σημείωσε. 

🔴 Sportal Sunday Live με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τον τελικό του Final 8 & το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!