Μπράμπετς: «Οφείλω μια συγγνώμη σε όλους, ήταν τεράστιο λάθος και θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα»

Γιακούμπ Μπράμπετς

i

© Intime

Μπράμπετς: «Οφείλω μια συγγνώμη σε όλους, ήταν τεράστιο λάθος και θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα»

Δημήτρης Χούπης 19:04 - 21.11.2023

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς μιλώντας σε Μέσο της Τσεχίας παραδέχτηκε το λάθος του και την ίδια ώρα ζήτησε συγγνώμη από όλους τους συμπαίκτες του και τους δικούς του ανθρώπους.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς μίλησε για πρώτη φορά μετά το συμβάν το οποίο τον άφησε εκτός της Εθνικής ομάδας της Τσεχίας. Συγκεκριμένα ο αμυντικός του Άρη ξενύχτησε μαζί με άλλους δύο συμπαίκτες του, παραβιάζοντας τους εσωτερικούς κανόνες που έχουν στην ομάδα. 

Κάπως έτσι ο Τσέχος διεθνής μίλησε στο Μέσο της χώρας του, iDNES.cz. λέγοντας πως μετάνιωσε για ό,τι έκανε, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από όλους. Ενώ στη συνέχεια τόνισε πως είναι χαρούμενος που η Τσεχία πήρε την πρόκριση στο Euro 2024. 

«Οφείλω σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, στους φίλους και την οικογένειά μου μια ειλικρινή συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου το Σάββατο. Ήταν τεράστιο λάθος. Το ξέρω και θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα, γιατί η Εθνική Ομάδα σημαίνει πολλά για μένα και όσα έχω πετύχει στο ποδόσφαιρο», είπε στη αρχή και συνέχισε. 

Σοκάρει το βίντεο με τον μεθυσμένο Μπράμπετς να παραπατάει μετά από έξοδο σε νυχτερινό κλαμπ (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:09 - 20.11.2023

Σοκάρει το βίντεο με τον μεθυσμένο Μπράμπετς να παραπατάει μετά από έξοδο σε νυχτερινό κλαμπ (vid)

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει τον Γιάκουμπ Μπράμπετς σε κατάσταση μέθης μαζί με τους δύο συμπαίκτες του στην εθνική Τσεχίας, οι οποίοι τέθηκαν εκτός ομάδας λόγω νυχτοπερπατημάτων.

«Είμαι χαρούμενος που η ομάδα τα κατάφερε χθες και προκρίθηκε στο EURO. Από δικό μου λάθος στερήθηκα ένα καθοριστικό παιχνίδι. Οποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι πραγματικά το μετανιώνω. Ταυτόχρονα, μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά παρόμοιο λάθος. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να αποδείξω τι σημαίνει για μένα το τσέχικο ποδόσφαιρο. Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους απογοήτευσα με τις ενέργειές μου», ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά.