Σοκάρει το βίντεο με τον μεθυσμένο Μπράμπετς να παραπατάει μετά από έξοδο σε νυχτερινό κλαμπ (vid)

Γιάκουμπ Μπράμπετς

i

PrtScr

Σοκάρει το βίντεο με τον μεθυσμένο Μπράμπετς να παραπατάει μετά από έξοδο σε νυχτερινό κλαμπ (vid)

Κώστας Τόπας 10:09 - 20.11.2023

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει τον Γιάκουμπ Μπράμπετς σε κατάσταση μέθης μαζί με τους δύο συμπαίκτες του στην εθνική Τσεχίας, οι οποίοι τέθηκαν εκτός ομάδας λόγω νυχτοπερπατημάτων.

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Γιάκουμπ Μπράμπετς, ήταν ένας από τους τρεις παίκτες που αποδεσμεύτηκαν άμεσα από την εθνική Τσεχίας λόγω παραβίασης κανονισμών. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την ομοσπονδία της Τσεχίας, τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές ξενύχτησαν το βράδυ του Σαββάτου (18/11), αγνοώντας τους εσωτερικούς κανονισμούς της ομάδας. Μαζί με τον στόπερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, οι άλλοι δύο είναι οι Βλαντιμίρ Κουφάλ της Γουέστ Χαμ και ο Γιαν Κούσχτα της Σπάρτα Πράγας.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να διασκεδάσουν σε ένα νυχτερινό κέντρο και να τα... πιουν εκεί μέχρι το πρωί, έχοντας φωτογραφηθεί από αρκετούς ανθρώπους που βρίσκονταν στον χώρο. Ο αμυντικός του Άρη μάλιστα, εθεάθη να διασχίζει έναν δρόμο εντελώς μεθυσμένος μέχρι που τον άρπαξαν για να τον απομακρύνουν.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρουν στην Τσεχία, με το που επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, άπαντες μπορούσαν να μυρίσουν το αλκοόλ πάνω τους. Ετσι, οι Γιάκουμπ Μπράμπετς, Βλαντιμίρ Κουφάλ και Γιαν Κούσχτα μάζεψαν τα πράγματά τους και αποδεσμεύτηκαν οριστικά από την ομάδα. 

«Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς», τόνισε ο προπονητής Γιάροσλαβ Σιλχαβί. «Τα παιδιά ζήτησαν συγγνώμη, αλλά δεν πήραμε συγκεκριμένη εξήγηση για το από πού προήλθε η παρόρμηση για αυτό που έκαναν», εξήγησε ο μάνατζερ της ομάδας Τόμας Πεσίρ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το εάν το θεωρεί προσωπική αποτυχία:  «Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι δεν σβήνουμε τα φώτα για τους παίκτες στις 10 το βράδυ. Δεν είμαστε χτισμένοι έτσι. Αλλά για να απαντήσω, νώθω ότι κατά κάποιο τρόπο δεν είμαι υπεύθυνος γι' αυτό».

Η σημασία της επιστροφής του Ζουλ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:29 - 20.11.2023

Η σημασία της επιστροφής του Ζουλ

Ο Μάντζιος τσέκαρε τον Καμερουνέζο στο φιλικό με την Κ19 και τον ετοιμάζει, μετά από απουσία τριών μηνών, για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (στο τελευταίο είναι τιμωρημένος ο Βερστράτε).

Οι Τσέχοι θα αντιμετωπίσουν τη Δευτέρα (20/11) τη Μολδαβία στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2024. Η αναμέτρηση μπορεί να χαρακτηριστεί και ως τελικός αφού το αποτέλεσμα αυτής θα κρίνει την ομάδα που θα κλείσει θέση για τα γήπεδα της Γερμανίας. Η Τσεχία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του τέταρτου ομίλου με 12 βαθμούς, με τους Μολδαβούς να είναι στην 4η με 10.

🔴Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο