Αποχώρησε από την Εθνική Τσεχίας ο Μπράμπετς λόγω παραβίασης κανονισμών!

Γιακούμπ Μπράμπετς

i

©Intime

Αποχώρησε από την Εθνική Τσεχίας ο Μπράμπετς λόγω παραβίασης κανονισμών!

Κώστας Τσιακλής 13:57 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 19.11.2023

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Γιάκουμπ Μπράμπετς, ήταν ένας από τους τρεις παίκτες που αποδεσμεύτηκαν άμεσα από την Εθνική Τσεχίας λόγω παραβίασης κανονισμών.

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς του Άρη ήταν ένας από τους τρεις παίκτες που ξενύχτησαν και αποδεσμεύτηκαν από την αποστολή της Εθνικής Τσεχίας.

Οι Τσέχοι θα αντιμετωπίσουν τη Δευτέρα (20/11) τη Μολδαβία στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2024. Η αναμέτρηση μπορεί να χαρακτηριστεί και ως τελικός αφού το αποτέλεσμα αυτής θα κρίνει την ομάδα που θα κλείσει θέση για τα γήπεδα της Γερμανίας. Η Τσεχία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του τέταρτου ομίλου με 12 βαθμούς, με τους Μολδαβούς να είναι στην 4η με 10. 

Παρά τη σημαντικότητα του αγώνα, σύμφωνα με την αγγλική, Sun, τρεις ποδοσφαιριστές της Εθνικής Τσεχίας ξενύχτησαν το βράδυ του Σαββάτου (18/11), αγνοώντας τους εσωτερικούς κανονισμούς της ομάδας. Ένας από αυτούς είναι και ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Γιάκουμπ Μπράμπετς. Οι άλλοι δύο είναι οι Βλαντιμίρ Κουφάλ της Γουέστ Χαμ και ο Γιαν Κούσχτα της Σπάρτα Πράγας.

Η ανακοίνωση της Εθνικής Τσεχίας: 

Η Εθνική Τσεχίας εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε ότι οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν ήδη από την αποστολή της ομάδας. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Τρεις παίκτες της εθνικής ομάδας παραβίασαν εκ βάθρων τους εσωτερικούς κανόνες της εθνικής ομάδας το βράδυ του Σαββάτου. Οι Γιάκουμπ Μπράμπετς, Βλαντιμίρ Κουφάλ και Γιαν Κούσχτα αποχώρησαν από την αποστολή της εθνικής ομάδας με άμεση ισχύ με απόφαση της διοίκησης».

Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!