Αρης: Πρωταγωνιστής για τον λάθος λόγο έγινε ο Σαμόρα με την Εθνική του ομάδα
i

©intime

Αρης: Πρωταγωνιστής για τον λάθος λόγο έγινε ο Σαμόρα με την Εθνική του ομάδα

Η δήλωση του παίκτη του Άρη που προκάλεσε αντιδράσεις και η νέα επεξηγηματική τοποθέτηση του νεαρού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καζάνι που βράζει είναι η Εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από τον Παναμά (0-3) που δυσκολεύει αφάνταστα την αποστολή για να πάρει την απευθείας πρόκριση στο Κόπα Αμέρικα 2024. Ο μοναδικός τρόπος για να το πετύχει είναι να ανατρέψει τα ξημερώματα της Τρίτης το παραπάνω αποτέλεσμα. Στη διάρκεια του αγώνα και μετά το τέλος του αυτού, υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες προς τους παίκτες και γενικά αντιδράσεις προς το πρόσωπό τους. Μέσα σε αυτό το περίεργο κλίμα, ο Αλβάρο Σαμόρα έκανε μια δήλωση που μάλλον παρεξηγήθηκε: «Δεν παίζουμε για τον κόσμο, αλλά για την ομάδα μας» τόνισε ο νεαρός.

Με νεότερη ανάρτησή του στα social media ο επιθετικός του Άρη (που έπαιξε πρώτο θέμα σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ), θέλησε να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε. «Σαφώς οι οπαδοί είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για έναν παίκτη. Το να έχουμε την ευθύνη να εκπροσωπούμε μια χώρα, να ανταγωνιζόμαστε, να κερδίζουμε και να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο μας είναι κάτι μοναδικό. Γι’ αυτό ήθελα να απευθυνθώ στους οπαδούς και να τους ενημερώσω πόσο σημαντικοί είναι και πόσο σημαίνουν για εμάς και ταυτόχρονα να ζητήσω συγγνώμη για το σχόλιο που έκανα μετά το παιχνίδι. Πρέπει να ομολογήσω ότι ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος εξαιτίας αυτού που συνέβη και δεν το σκέφτηκα καλά όταν ήρθε η ώρα να μιλήσω. Ποτέ δεν ήθελα να γίνω ένας αμφιλεγόμενος παίκτης, απλά θέλω να παίζω ποδόσφαιρο, να το απολαμβάνω και να το κάνω καλά, γι’ αυτό θα μάθω από τα λάθη και θα είμαι πιο ψυχρός όταν επικοινωνώ», είπε και κατέληξε λέγοντας: «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο επόμενο παιχνίδι κι ευχαριστούμε για την υποστήριξη».