Απέφυγε τα χειρότερα ο Σανόγκο

Αποχώρησε τραυματίας ο Σανόγκο από το ΠΑΟΚ - Άρης

i

GLOMEX

Απέφυγε τα χειρότερα ο Σανόγκο

Νίκος Καλαμπάκας 14:29 - 19.11.2023

Για περίπου δύο εβδομάδες θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ίσμαελ Σανόγκο ο Άρης, μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης ηττήθηκε απο τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας για την 7η αγωνιστική της Basket League, όμως οι απώλειες δεν περιορίστηκαν μόνο στο βαθμολογικό σκέλος, καθώς έχασε και τον Ίσαμελ Σανόγκο που αποχώρησε με τραυματισμό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων» ο παίκτης έχει αποφύγει κάποιο σοβαρό τραυματισμό και θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για δύο περίπου εβδομάδες. 

Η ακτινογραφία του ήταν «καθαρή» και οι καρδιές όλων επέστρεψαν στη θέση τους, ωστόσο το ακριβές διάστημα που χρειαστεί για την αποθεραπεία του θα γίνει γνωστό τη Δευτέρα 20/11 όταν και ο Σανόγκο θα κάνει μαγνητική τομογραφία ώστε να υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβοριανός παίκτης αποχώρησε από το παρκέ του κλειστού της Πυλαίας 8.40'' πριν τη λήξη του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, που βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή με σκορ 82-76.

🔴Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ