Ο Τάισον «τρελάθηκε» με την ατμόσφαιρα στο ΠΑΟΚ - Άρης

Τάισον

i

© PrtScr

Ο Τάισον «τρελάθηκε» με την ατμόσφαιρα στο ΠΑΟΚ - Άρης

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:32 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 19.11.2023

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τάισον Φρέντα, παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League κόντρα στον Άρη κι έπαθε... πλάκα με την ατμόσφαιρα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, άντεξε στην αντεπίθεση του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να φτάσει σε μεγάλη νίκη με 82-76, στο ντέρμπι της Πυλαίας για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι φίλοι του Δικεφάλου δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, το PAOK Sports Arena ήταν κατάμεστο, ενώ το παρών στο γήπεδο έδωσε και το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τους Τάισον, Μπράντον Τόμας, Γουίλιαμ Τροστ Έκονγκ, Ζόαν Σάστρε και Στέφαν Σβαμπ να παρακολουθούν από κοντά το ντέρμπι.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου εντυπωσιάστηκαν από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι περισσότεροι από 7.000 φίλοι του Δικεφάλου και μάλιστα κάποιοι από αυτούς όπως ο Τάισον συμμετείχαν στα συνθήματα, με τον Βραζιλιάνο να... κλέβει την παράσταση.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής το διασκέδασε και με το παραπάνω, πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ και στο τέλος αποχώρησε με ένα... δώρο, καθώς όπως δημοσιοποίησε ο ίδιος μέσω των social media, προμηθεύτηκε την επίσημη εκτός έδρας εμφάνιση για το Basketball Champions League.

Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!