Ρουπ: Δύσκολα με Παναθηναϊκό, οριακά με ΑΕΚ κι αν…
i

@intime

Ρουπ: Δύσκολα με Παναθηναϊκό, οριακά με ΑΕΚ κι αν…

Αλέξης Σαββόπουλος 18:29 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:29 - 21.11.2023

Ο 32χρονος μέσος συμπληρώνει τρεις μήνες εκτός δράσης και όπως όλα δείχνουν θα καθυστερήσει κι άλλο η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, λειτούργησε ευεργετικά για τους αρκετούς τραυματίες που είχε ο Άρης το τελευταίο διάστημα, όπως για παράδειγμα τους Ζουλ, Σαβέριο, Οντουμπάτζο, ενώ έδωσε τον χρόνο και στον Φεράρι να ξεκουράσει το πόδι του, με θεραπείες αφού αναγκάστηκε να αγωνιστεί με ένεση στον Βόλο. Δεν συνέβη το ίδιο όμως με τον Λούκας Ρουπ, που για δεύτερη φορά μέσα στο 2023 αναγκάζεται να μείνει εκτός για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω προβλημάτων στο γόνατο.

Ο Γερμανός μέσος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο οποίο αγωνίστηκε για τελευταία φορά (17 Σεπτεμβρίου), υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και 2,5 μήνες μετά παραμένει στα… πιτς, χωρίς να είναι ξεκάθαρο σήμερα, πότε ακριβώς θα είναι σε θέση να επιστρέψει για να βοηθήσει την ομάδα του στα καθοριστικά παιχνίδια που ακολουθούν. Ο 32χρονος που χρειάστηκε να μεταβεί δυο φορές στην πατρίδα του για να εξεταστεί από τον γιατρό του, εξακολουθεί να ακολουθεί μόνο ατομικό πρόγραμμα. Δηλαδή μόνο τρέξιμο, χωρίς να έχει βάλει μπάλα στο πρόγραμμά του ακόμη. 

Άρης: Ρουπ… μετά τη διακοπή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:32 - 26.09.2023

Άρης: Ρουπ… μετά τη διακοπή

Ένα οστικό οίδημα στο γόνατο, αφήνει τον Γερμανό εκτός από τα δυο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Κηφισιά. Πιθανότατα θα είναι ξανά διαθέσιμος μετά τη διακοπή.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν προλαβαίνει 100% τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και κινείται οριακά να προλάβει να είναι στη διάθεση του Μάντζιου στα δυο παιχνίδια με την ΑΕΚ που ακολουθούν για πρωτάθλημα και κύπελλο. Να μπορεί να βοηθήσει έστω και ως αλλαγή, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα απουσιάζει ένα γεμάτο τρίμηνο. Για να μπορεί όμως να τον υπολογίζει ο προπονητής του Άρη, θα πρέπει να επιστρέψει πρώτα στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων…