Άσχημα τα νέα για Ρουπ- Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση
i

@intime

Άσχημα τα νέα για Ρουπ- Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση

Αλέξης Σαββόπουλος 08:40 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 05.10.2023

Πρόβλημα στο μηνίσκο για τον Γερμανό μέσο του Άρη που υποβλήθηκε σε επέμβαση και τίθεται νοκ αουτ για τον επόμενο 1,5 μηνα.

Τα προβλήματα τραυματισμών αντι να μειώνονται, αυξάνονται για τον Άρη αφού μετά τον Σαβέριο του οποίου η επιστροφή θα καθυστερήσει για ένα ακόμη μήνα, νοκ αουτ τίθεται και ο Λούκας Ρουπ.

Ο Γερμανός μέσος με αφορμή το τριήμερο ρεπό μετέβη εκ νέου στην πατρίδα του προκειμένου να τον δει ο γιατρός που τον είχε χειρουργήσει στο χιαστό αφού εξακολουθεί, παρά τις θεραπείες των τελευταίων ημερών να αισθάνεται ενοχλήσεις. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει πειραχτεί ο μηνίσκος και για να αποκατασταθεί το πρόβλημα, χρειάζεται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. 

Για να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος και αφού πρώτα φυσικά εξασφαλίστηκε η συγκατάθεση του Άρη (όπως έγινε και στην περίπτωση του Μάνου Γκαρθία), η επέμβαση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μόναχο από τον προσωπικό του γιατρό .Εφόσον πάνε όλα καλά, το διάστημα της απουσίας του 32χρονου μέσου, υπολογίζεται από 4-6 εβδομάδες.