Άρης: Έρχεται και ο Σκόμποε για τα 110 χρόνια
i

©intime

Άρης: Έρχεται και ο Σκόμποε για τα 110 χρόνια

Ντύνεται στα… κιτρινόμαυρα η πλατεία Αριστοτέλους για τα 110 χρόνια ένδοξης ιστορίας του Άρη. Παρών στην εκδήλωση και ο μεγάλος Όλε Σκόμποε.

Σε ρυθμούς των εορτασμών για την συμπλήρωση 110 χρόνων από την ίδρυση του Άρη κινείται όλο το φάσμα της κιτρινόμαυρης οικογένειας. Πέρα από το επετειακό Gala, που διοργανώνει ο ΑΣ την Κυριακή 24/03 στις 19:00, στον κινηματογράφο «Ολύμπιον», όπου θα δώσουν το «παρών» και θα τιμηθούν μεγάλες μορφές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίες έχουν γράψει Ιστορία με τα χρώματα του Άρη, ανήμερα της επετείου των 110 χρόνων, θα λάβουν χώρα μια σειρά από δρώμενα, με επίκεντρο το πιο κεντρικό σημείο της πόλης, την πλατεία Αριστοτέλους. Στόχος των ανθρώπων της οργανωτικής επιτροπής είναι η πλατεία Αριστοτέλους να γεμίσει με μικρούς φίλους του Άρη και να «γεμίσει» με διασκέδαση, χαρά, δώρα. Σημαντικό κομμάτι είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός και η στήριξη στον σύλλογο ΛΑΜΨΗ.

Σε όλη τη διάρκεια της 25ης Μαρτίου, στο γυάλινο σπιτάκι δίπλα στο Ολύμπιον και το ξενοδοχείο Ηλέκτρα θα βρίσκονται κάποια ιστορικά Κύπελλα, θα είναι κάτι σαν κινητό Μουσείο για τον κόσμο που δεν τα έχει δει και θέλει να τα αγγίξει, να τα δει, να τα φωτογραφήσει, να μάθει την ιστορία τους.

Στην πλατεία Αριστοτέλους, θα υπάρχει μία μεγάλη σκηνή και θα γίνουν βραβεύσεις σε διάφορα τμήματα του συλλόγου και εν ενεργεία αθλητών. Θα υπάρχει DJ σετ, live graffiti με το λογότυπο των 110 χρόνων. Από το πρωί ως τις 21:00, θα γίνει επίδειξη αθλημάτων, θα υπάρχει χορευτικό συγκρότημα, αλλά και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές και αθλητές του μπάσκετ. Η ημέρα θα κλείσει με συναυλία της… οικογένειας του Άρη.

Σήμερα, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Άρη, Γιάννης Βένος παρών θα είναι και ο Όλε Σκόμποε, ένας από τους καλύτερους ξένους ποδοσφαιριστές, που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας. Θυμίζουμε ότι παρόντες θα είναι ο Σβι Σερφ, ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ο Ντίνος Αγγελίδης, ο Μάριο Μπόνι και πολλοί ακόμη.

Άρης: Από Γενάρη… καλοκαίρι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:10 - 19.03.2024

Άρης: Από Γενάρη… καλοκαίρι

Ο Αρης έχει κρατήσει... ζεστούς αρκετούς από τους υποψήφιους στόχους που είχε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και σκοπεύει να τους ενεργοποιήσει το καλοκαίτι. Πως το κύπελλο θα καθορίσει τους στόχους.