Αποκαλυπτικός Τσέριν για Ιωαννίδη: «Δεν ενδιαφέρεται μόνο η Σπόρτινγκ για εκείνον»
i

© Intime

Αποκαλυπτικός Τσέριν για Ιωαννίδη: «Δεν ενδιαφέρεται μόνο η Σπόρτινγκ για εκείνον»

Sportal newsroom 18:50 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 25.03.2024

Ο Άνταμ Τσέριν μιλώντας σε ρουμανικό ΜΜΕ αναφέρθηκε στον Φώτη Ιωαννίδη και τόνισε ότι δεν είναι μόνο η Σπόρτινγκ που έχει στα ραντάρ της τον Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Ο Φώτης Ιωαννίδης διανύει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μετρώντας 20 γκολ και 7 ασίστ σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διρογανώσεις. Και αυτό έχει φέρει ως αποτέλεσμα το όνομα του να «παίζει» πολύ εντός συνόρων, αλλά και και εκτός.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο συμπαίκτης του, Άνταμ Τσέριν, στο «Antena 1» της Ρουμανίας, ρωτήθηκε για τον Ιωαννίδη και ο Σλοβένος χαφ του Τριφυλλιού αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, τόνισε πως δεν ενδιαφέρεται μόνο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον επιθετικό των «πράσινων» και της Εθνικής Ελλάδας.

«Είναι πολύ καλός παίκτης και μου αρέσει να τον έχουμε μαζί μας. Έχει μεγάλες δυνατότητες και αν συνεχίσει να εξελίσσεται έτσι θα γίνει μεγάλο αστέρι. Άκουσα φήμες για πολλούς συλλόγους, δεν ενδιαφέρεται μόνο η Σπόρτινγκ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσέριν.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια ότι η Σπόρτινγκ είναι μεγάλος σύλλογος και θα μπορούσε να είναι το επόμενο βήμα για αυτόν, αλλά ο Ιωαννίδης είναι χαρούμενος στην Αθήνα».

Σισέ σε Παναθηναϊκό: «Πότε θα γίνει παιχνίδι προς τιμήν μου; Θέλω να παίξω μπροστά στην "πράσινη" οικογένειά μου»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ συμμετείχε στο φιλικό των θρύλων της Λίβερπουλ με τους αντίστοιχους του Άγιαξ προς τιμήν του Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα ότι δίνει «μάχη» με τον καρκίνο και έχει λιγότερο από έναν χρόνο ζωής.

Ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μάλιστα σκόραρε μπροστά στο κοινό του Anfield, ενώ μοίρασε και ασίστ, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Φαίνεται λοιπόν ότι ο πρώην παίκτης των «κόκκινων» και της Μαρσέιγ μεταξύ άλλων έχει επηρεαστεί από την εμπειρία του στο Anfield και είπε να προτείνει στον Παναθηναϊκό να κάνει κάτι αντίστοιχο.

Συγκεκριμένα, μέσω ενός στόρι στον λογαριασμό του στο instagram, έκανε ταγκ τους Πράσινους και ρώτησε πότε θα γίνει φιλικό προς τιμήν του. «Πότε θα γίνει παιχνίδι προς τιμήν μου; Θέλω να παίξω μπροστά στην "πράσινη" οικογένειά μου», έγραφε ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.