Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «Με κόσμο στο Πανθεσσαλικό ο τελικός - Πιστεύω πως 20.000 εισιτήρια θα μπορούσαν να μοιραστούν»

Πανθεσσαλικό Στάδιο

i

© Intime

Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «Με κόσμο στο Πανθεσσαλικό ο τελικός - Πιστεύω πως 20.000 εισιτήρια θα μπορούσαν να μοιραστούν»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:26 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 29.03.2024

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, μίλησε για την έδρα του φετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και προχώρησε σε... αποκαλύψεις.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, πήρε θέση για την έδρα της αναμέτρησης κι όχι μόνο.

Θυμίζουμε πως αυτό που αποφασίστηκε είναι το παιχνίδι μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού να γίνει χωρίς κόσμο στις εξέδρες, καθώς το Στάδιο του Βόλου δεν πληροί τις προϋποθέσεις των καμερών του νέου νόμου.

Από την άλλη όμως ο Τάκης Μπλατάκος άφησε ένα ανοιχτό παράθυρο για να αλλάξει η σχετική απόφαση. Και αυτό θα γίνει μόνο αν το γήπεδο ετοιμαστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά και αν δεχτεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ είναι αρνητικός αυτήν τη στιγμή.

Μιλώντας στον FOCUS 103.6 FM, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως 20.000 εισιτήρια θα μπορούσαν να μοιραστούν στις δύο ομάδες αλλά και στην ομοσπονδία.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ:

«Πιστεύω ότι ο τελικός θα γίνει με κόσμο στο Πανθεσσαλικό, γιατί έχουν ξεπεραστεί αρκετά προβλήματα, με πρώτο και καλύτερο, τις διαφωνίες του δημάρχου κ. Μπέου, ο οποίος είναι πλέον θετικός. Πιστεύω ότι και 20.000 εισιτήρια θα μπορούσαν να μοιραστούν στις δυο ομάδες και στην ΕΠΟ. Έχουμε τον χρόνο μπροστά μας να φτιάξουμε και τα προβλήματα που έχει το Πανθεσσαλικό για να είναι πανέτοιμο και με τις κάμερες που θα τοποθετηθούν».

Μπαλτάκος: «Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για τον Πογέτ, να ρωτήσετε τον κ. Μπέο για την καταλληλόλητα του Πανθεσσαλικού»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, μίλησε στο Metropolis 95,5 για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, αλλά και την υπόθεση προπονητή στην Εθνική μετά τον αποκλεισμό από το Euro 2024.

«Η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρήσει την προκήρυξη του Κυπέλλου. Η προκήρυξη είναι σαφής, όταν μία ομάδα προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και η άλλη από την Αθήνα, το γήπεδο διεξαγωγής είναι στον Βόλο. Μετά τον τελικό του 2022 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ ζήτησε όταν μία ομάδα είναι από την Αθήνα και η άλλη από τη Θεσσαλονίκη δεν γίνεται να μετακινείται 20.000 κόσμος στην Αθήνα και από την άλλη πλευρά να κάνουν μόλις 500 μέτρα.

Το ακούσαμε αυτό το αίτημα και πήραμε την απόφαση ότι όταν θα είναι μία ομάδα από τη Θεσσαλονίκη και μία από την Αθήνα τότε ο τελικός Κυπέλλου θα γίνεται στον Βόλο γιατί είναι ένα γήπεδο που πληροί τις προϋποθέσεις για έναν τέτοιο αγώνα. Αν δεν έβγαινε ο νέος νόμος τότε το γήπεδο θα ήταν έτοιμο.

Τώρα, το γήπεδο χρειάζεται και κάμερες και ηλεκτρονικό εισιτήριο και γι΄ αυτό ο αγώνας του Βόλου με την Κηφισιά θα γίνει χωρίς κόσμο γιατί δεν έχει όλα αυτά που χρειάζονται σύμφωνα πάντα με τον νέο νόμο. Ο Βόλος δεν μπορούσε να ξέρει από το 2022 ότι θα αλλάξει ο νόμος. Πριν τον νέο νόμο το Πανθεσσαλικό ήταν κατάλληλο για αγώνες.

Σαλπιγγίδης: «Δεν χωράει τελικός Κυπέλλου χωρίς κόσμο, ήταν αποτυχία για την Εθνική ο αποκλεισμός»

Σαλπιγγίδης: «Δεν χωράει τελικός Κυπέλλου χωρίς κόσμο, ήταν αποτυχία για την Εθνική ο αποκλεισμός»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μιλώντας στο Metropolis είπε τη δική του άποψη για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ έκανε λόγο και για τον αποκλεισμό της Εθνικής από το Euro 2024.

Για τις κάμερες που χρειάζεται το Πανθεσσαλικό δεν είναι μεγάλο το ποσό, αλλά για την εγκατάσταση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου είναι αρκετά. Δεν ξέρω αν ο χρόνος είναι υπαρκτός και μπορούν να εγκατασταθούν και τα δύο ώστε να μπορέσει ο φετινός τελικός Κυπέλλου να γίνει με παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων στο Πανθεσσαλικό», δήλωσε μεταξύ άλλων.