Ο Άρης τιμά τις ομάδες του ’70 και του ’80

Θεόδωρος Καρυπίδης

i

©Intime

Ο Άρης τιμά τις ομάδες του ’70 και του ’80

Αλέξης Σαββόπουλος 13:56 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 29.03.2024

Η ΠΑΕ Άρης μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε έκανε γνωστό πως στο περιθώριο του αγώνα με τη Λαμία την προσεχή Κυριακή (31/3, 20:30) θα τιμήσει την ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο του ’70, καθώς κι εκείνη του ’80.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημέρωσε ότι στο περιθώριο του αγώνα με τη Λαμία την προσεχή Κυριακή (31/3, 20:30) για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, θα τιμήσει την ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο του ’70, καθώς κι εκείνη του ’80.

Επίσης, όλοι θα παρακολουθήσουν το ματς από τη σουίτα του Θόδωρου Καρυπίδη, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να καλεί τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να χειροκροτήσει τις μεγάλες δόξες της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Η αύρα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 110α γενέθλια του Συλλόγου μας «σκεπάζει» ακόμη τον ουρανό της Θεσσαλονίκης. Την αισθανόμαστε ακόμη όλοι στην ατμόσφαιρα της πόλης…

Ήταν ένα διήμερο που μας πλημμύρισε με έντονα συναισθήματα, συναισθήματα αγάπης και υπερηφάνειας για την ομάδα μας.

Την Κυριακή (31/03), στο παιχνίδι με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα τιμήσει με τη σειρά του την ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο του ’70, καθώς και την ομάδα του ’80.

Οι ζωντανοί θρύλοι του ΑΡΗ μας είναι προσκεκλημένοι να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη σουίτα του κ. Καρυπίδη.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα υποδεχτεί τις δύο μεγάλες ομάδες του Συλλόγου μας, οι οποίες μας χάρισαν μεγάλες στιγμές και αμέτρητες συγκινήσεις στο παρελθόν.

Καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ την Κυριακή στο «σπίτι» μας για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τις μεγάλες δόξες της ιστορίας του ΑΡΗ και να βοηθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει στη δεύτερη νίκη της στα playoffs».