Καρυπίδης για τελικό: «Στο Πανθεσσαλικό και με 8.000 για κάθε ομάδα»

Καρυπίδης για τελικό: «Στο Πανθεσσαλικό και με 8.000 για κάθε ομάδα»

Αλέξης Σαββόπουλος 14:23 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:13 - 28.03.2024

Τι υποστήριξε ο Άρης μέσω του ισχυρού άνδρα στη σύσκεψη και τι είπε στον Μπαλτάκο για τον τελικό.

Λίγο μετά το τέλος της σύσκεψης στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου αποφασίστηκε ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, χωρίς όμως ακόμη να έχει διευκρινιστεί αν θα γίνει με κόσμο και πόσο ακριβώς, αφού το γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις των νέων μέτρων της Πολιτείας (Κάμερες υψηλή ευκρίνειας και τουρνικέ), ο Θόδωρος Καρυπίδης προχώρησε σε μια λακωνική δήλωση, που απηχεί τις απόψεις του Άρη όπως αυτές εκφράστηκαν και στη σύσκεψη απο τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ αλλά και τον νομικό σύμβουλο Παναγιώτη Μπιλίρη: «Να εφαρμοστεί ό,τι ακριβώς λέει η προκήρυξη, και ο τελικός να γίνει στο Πανθεσσαλικό με 8 χιλιάδες φιλάθλους για κάθε ομάδα».

Παράλληλα, ο Θόδωρος Καρυπίδης, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης είπε στον Τάκη Μπαλτάκο, ότι ο τελικός πρέπει να γίνει στο Βόλο με κόσμο κι αυτό έπρεπε να το έχει ήδη τελειώσει η ΕΠΟ και όχι να βάζει τις δυο φιναλίστ να μαλώνουν μεταξύ τους.

Ο Άρης, επισήμανε ότι εφόσον τις επόμενες μέρες μπουν κάμερες και τουρνικέ στο Πανθεσσαλικό θα πρέπει να συζητηθεί ξανά το θέμα για να γίνει ο τελικός με κόσμο. Επιπρόσθετα άφησε και αιχμές προς την ΕΠΟ λέγοντας το εξής: «Εμείς πληρώσαμε 250000 ευρώ για κάμερες κλπ για να είναι έτοιμο το Βικελίδης, είναι δυνατόν το Πανθεσσαλικό που έχει οριστεί εξαρχής να μην είναι έτοιμο; Έπρεπε να το είχατε έτοιμο».

Απίστευτο και όμως... ελληνικό: Χωρίς κόσμο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Betsson - «Είναι σημερινή απόφαση», είπε ο Μπαλτάκος

Απίστευτο και όμως... ελληνικό: Χωρίς κόσμο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Betsson - «Είναι σημερινή απόφαση», είπε ο Μπαλτάκος

Το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις των καμερών που απαιτεί ο νέος νόμος, ο Άρης δε δέχτηκε ΟΑΚΑ και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson θα γίνει χωρίς κόσμο στον Βόλο.