Διάλογος Αλαφούζου - Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Διάλογος Αλαφούζου - Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:27 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 28.03.2024

Ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Θοδωρή Καρυπίδη τα είπαν λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Έναν μίνι διάλογο στον οποίο συμφώνησαν πως αυτό που συμβαίνει κάθε χρόνο με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson είναι αδιανόητο, είχαν οι Θόδωρος Καρυπίδης και Γιάννης Αλαφούζος έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ.

Οι δύο άνδρες βρίσκονται εκεί για τη σύσκεψη εν όψει του τελικού, με τον μεγαλομέτοχο του Άρη να περιμένει εκείνον του Παναθηναϊκού, ο οποίος έφτασε τελευταίος. Όταν ο Αλαφούζος βρέθηκε δίπλα στον Καρυπίδη του είπε πως «δε γίνεται αυτό το πράγμα κάθε χρόνο με τον τελικό».

Ο Καρυπίδης συμφώνησε και απάντησε πως «ναι είναι αδιανόητο. Κι εμείς μετά από τόσα χρόνια είμαστε σε έναν τελικό και έχουμε φτάσει έως εδώ χωρίς να ξέρουμε σε ποιο γήπεδο θα γίνει το παιχνίδι».

Οι δυο τους έδειξαν κιόλας πως υπάρχει πολύ καλό κλίμα μεταξύ τους και αυτό σίγουρα βοηθάει ενόψει του τελικού της 18ης Μαΐου. Ο Αλαφούζος μάλιστα σε μια κίνηση ευγένειας άφησε τον Θοδωρή Καρυπίδη να περάσει πρώτος στην αίθουσα.