Σπόραρ και Σένκεφελντ δεν πήραν μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα

Νεκάτι Ατές, Άντραζ Σπόραρ

i

Intime

Σπόραρ και Σένκεφελντ δεν πήραν μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:07 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 29.03.2024

Το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού προφύλαξε τον Μπαρτ Σένκεφελντ και τον Άντραζ Σπόραρ στην προπόνηση της Παρασκευής, ενώ δεν τίθεται μη συμμετοχής τους στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Με μικροπροβλήματα συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Διότι δύο παίκτες δεν πήραν μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα, χωρίς να κινδυνεύουν να μην αγωνιστούν στην επανέναρξη των Play Offs της Stoiximan Super League.

O Άντραζ Σπόραρ και ο Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, γιατί κρίθηκαν επιβαρυμένοι. Ο Σένκεφελντ ταλαιπωρήθηκε πρόσφατα από τενοντίτιδα και το προπονητικό τιμ δεν θέλει να ρισκάρει με υποτροπή.

Όσο για τον Σπόραρ, ο Σλοβένος στράικερ έπαιξε 90 λεπτά στο φιλικό της Σλοβενίας με τη Μάλτα και 67 λεπτά εναντίον της Πορτογαλίας. Οπότε, ο Τερίμ έκρινε συνετό να τον προστατεύσει εν όψει του ΠΑΟΚ.

Ο Τερίμ δούλεψε πάρα πολύ στην τακτική, αναλύοντας τον κυριακάτικο αγώνα και πως πρέπει να συμπεριφερθούν οι ποδοσφαιριστές του. Κάτι που ο Τούρκος προπονητής θα εντείνει το Σάββατο και την Κυριακή.

Η επιτομή της ελληνικότητας: Σύσκεψη για εισιτήρια που... απαγορεύεται να εκδοθούν!

Η επιτομή της ελληνικότητας: Σύσκεψη για εισιτήρια που... απαγορεύεται να εκδοθούν!

Αν κάποιος θέλει να ψάξει για κάτι που θα αποπνέει... ελληνικό ποδόσφαιρο, η σύσκεψη που συγκάλεσε η ΕΠΟ με τον Παναθηναϊκό και τον Άρη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι ότι πιο χαρακτηριστικό θα μπορέσει να βρει...

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Παρασκευής: «Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτική μέσα από παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Αποφόρτιση ακολούθησαν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».