Ο admin τρελάθηκε: Όλα τα βίντεο που ανέβασε ο Παναθηναϊκός από την Μπολόνια

Ο admin τρελάθηκε: Όλα τα βίντεο που ανέβασε ο Παναθηναϊκός από την Μπολόνια

Χρήστος Τσάλτας 11:22 - 30.03.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θριάμβευσε στην Μπολόνια, επικρατώντας της Βίρτους με 81-79, με τις στιγμές που ακολούθησαν να είναι άκρως πανηγυρικές.

Η 32η αγωνιστική της Euroleague βρήκε τον Παναθηναϊκό AKTOR να θριαμβεύει απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια, μέσα στην Segafredo Arena. O Κέντρικ Ναν ανέλαβε την ευθύνη για την τελευταία επίθεση και η κατάληξη ήταν το καλάθι της ιταλικής ομάδας, χαρίζοντας τη νίκη στο «τριφύλλι» με 81-79.

Από εκείνη τη στιγμή το κλίμα ήταν άκρως πανηγυρικό στο πράσινο στρατόπεδο, κάτι που αποτυπώνεται και στις αντιδράσεις της ομάδας, αλλά και όλων εντός των τειχών.

Η αρχή έγινε με τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν να πανηγυρίζουν μαζί με τον κόσμο του «τριφυλλιού» που είχε ταξιδέψει στην Μπολόνια για να στηρίξει τους παίκτες της ομάδας σε ακόμα μια δύσκολη και άκρως απαιτητική εκτός έδρας αναμέτρηση. Το «χόρτο μαγικό» ακούστηκε δυνατά και στην Μπολόνια, με τους παίκτες του Αταμάν να νιώθουν πως βρίσκονται στο ΟΑΚΑ!

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βρέθηκε στα αποδυτήρια της Segafredo Arena και συνεχάρη τους παίκτες του «τριφυλλιού», οι οποίοι και τον αποθέωσαν με τη σειρά τους.

Ο Κέντρικ Ναν ήταν από τα πρόσωπα της βραδιάς και όπως ήταν φυσικό είχε την... τιμητική του. Ο Αμερικανός γκαρντ πρώτα χάρισε τη νίκη στο «τριφύλλι» με ατομική προσπάθεια και στη συνέχεια, κατά την είσοδό του στα αποδυτήρια αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του, με τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι μάλιστα να κάνει και έναν χαρακτηριστικό χαιρετισμό μαζί του.

Από το... πάρτι δεν θα μπορούσε να λείψει ο Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος προπονητής αφού συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη και τους υπενθύμισε πως απομένουν 2 παιχνίδια για το τέλος της regular season αποθεώθηκε καθώς έδωσε 2 μέρες ρεπό στους παίκτες του, λίγο πριν δεχτεί την αγκαλιά του Ματίας Λεσόρ.

Και για το τέλος, λίγος ακόμα Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός είναι ένα από τα πρόσωπα της σεζόν, με τις εμφανίσεις του προκαλεί ντελίριο στις τάξεις των φίλων της ομάδας και κατά την έξοδό του από το παρκέ της Segafredo Arena έγινε... ένα με τον κόσμο που δεν σταμάτησε να τον αποθεώνει κάθε στιγμή.