Ο Ναν «τρελάθηκε» με τον κόσμο του Παναθηναϊκού στην Μπολόνια!

Ο Ναν «τρελάθηκε» με τον κόσμο του Παναθηναϊκού στην Μπολόνια!

Χρήστος Τσάλτας 10:50 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 30.03.2024

Ο Κέντρικ Ναν «υπέγραψε» τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια και στο φινάλε έγινε... ένα με τον κόσμο.

Ακόμα μια μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR, στην φετινή Euroleague, είχε την υπογραφή του Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο παίκτης που πήρε την ευθύνη στο τέλος, με το σκορ στο 79-79 και με ένα μεγάλο καλάθι, που ήταν 100% προσωπική προσπάθεια, οδήγησε την ομάδα του Εργκίν Αταμάν στον θρίαμβο.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται πλέον στην δεύτερη θέση της κατάταξης, 2 στροφές πριν από το τέλος της regular season και με τη νίκη στην Segafredo Arena προκάλεσε ντελίριο στους περίπου 500 φιλάθλους που βρέθηκαν στην ιταλική πόλη για να στηρίξουν δια ζώσης την ομάδα τους.

Ο Κέντρικ Ναν είχε την τιμητική του ακόμα και στους πανηγυρισμούς, με το πέρας του αγώνα. Αυτό γιατί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τον αποθέωσαν με έντονο τρόπο, την ώρα που ο ίδιος έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές και να γίνεται ένα μαζί τους. Σε μια κίνηση που δείχνει πολλά, για το πόσο απολαμβάνει την παρουσία του στο «τριφύλλι» την φετινή σεζόν.

Αυτός άλλωστε είναι και ένας πολύ βασικός λόγος που ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει ήδη «τρέξει» όλες τις διαδικασίες, προκειμένου να τον κρατήσει στις τάξεις του τα επόμενα δύο χρόνια. Οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση στον χαρισματικό σκόρερ, θέλοντας να χτίσουν την ομάδα των επόμενων ετών με αυτόν ως βασικό πυλώνα τους.

Ο Ναν απολαμβάνει τόσο την ζωή όσο και το μπάσκετ στη χώρα μας και πλέον όχι μόνο συζητάει την πιθανότητα παραμονής, αλλά πλέον δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο τριφύλλι, καθώς στον Παναθηναϊκό έχει όλα όσα θα ήθελε για την καριέρα του: βρίσκεται σε μια πολύ ωραία πόλη, η οικογένειά του απολαμβάνει την ζωή στην Αθήνα, ο ίδιος έχει βασικό ρόλο στο πλάνο της ομάδας του και ξεδιπλώνει το ταλέντο του, ενώ όλοι στο «πράσινο» στρατόπεδο βρίσκονται στο πλευρό του για να τον κάνουν να νιώθει όλο και πιο άνετα.

Κάτι που αποτυπώνεται και στην συνολική εικόνα που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας τεράστιο ενθουσιασμό στους φίλους του «τριφυλλιού».